Ева Веселинова е в трепетно очакване и брои дните до

...
Ева Веселинова е в трепетно очакване и брои дните до
Коментари Харесай

Бременната с близнаци Ева Веселинова показа голото си коремче, сподели как се чувства

Ева Веселинова е в трепетно очакване и брои дните до раждането, с цел да се срещне със своите близнаци. Русата хубавица показа, че в шести месец се усеща прелестно, а това е най-сладкото и щастливо време от бременността.

" Вече усещаш бебетата, само че към момента се чувстваш добре. Можеш да правиш съвсем всичко и си изпълнен с сила. Отминало е непрекъснатото прилошаване от първите месеци и ми следва най-важната среща в живота ми - с двете сърчица, които бият в мен ", споделя още Веселинова, която театралничи за нова фотосесия, снимана за изявлението ѝ за списание " 9 месеца ", а на фотографията демонстрира голото си наедряло коремче. 

Виж още:

За бременността на Ева стана ясно при започване на декември, тъкмо преди Коледа. Тогава тя изненада всички свои почитатели с новината, че чака близнаци.

" Вълнувам се доста и съм щастлива, тъй като в мен бият ТРИ сърца. Животът ми постоянно е бил доста друг и невероятен. В него няма нищо инцидентно и ненужно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо! Живот на крайностите! Не познавам " златната среда ". Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм елементарна, тъй като Бог ме благослови ДВОЙНО. Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци! Душата ми е слънце! ", показа тогава хубавицата. Полът на бебетата към момента не е явен, само че се чака скоро да бъде публикувана и тази вест. 

Иначе Ева се приготвя към този момент за раждането, като купува всичко належащо, с цел да първите дни на дребните ангели бъдат подсигурени от рано, а не в последния миг, когато ще еуфорията от раждането ще надделее.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/evaveselinova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР