Ева Лонгория изглеждаше повече от щастлива и здрава, докато блажено

...
Ева Лонгория изглеждаше повече от щастлива и здрава, докато блажено
Коментари Харесай

Бременната Ева Лонгория на плаж

Ева Лонгория изглеждаше повече от щастлива и здрава, до момента в който блажено се разхождаше по топлия пясък на плажа в Маями. 43-годишната актриса беше покрила наедрялото си коремче с феерична лятна рокля с флорални претекстове с необятно деколте, демонстриращо позакръгления й бюст. Под нея нежно прозираше блестящо оранжев бански костюм.

Естествено, като всяка една дама в нейното положение, тя не беше сама, а в компанията на брачна половинка си – медийният магнат Хосе Бастон. Плажната й визия бе допълнена от небрежна, само че стилна и с винтидж лъчение сламена шапка вид панама, огромни златни халки и чифт ретро слънчеви очила.

След като се разходиха по плажната линия, хванати на разположение, двамата се настаниха на шезлонги под един от чадърите на претъпкания плаж. След като съблече черната си риза, телевизионният магнат разкри атлетично телосложение и се отпусна до очакващата го брачна половинка.

Докато 49-годишният Бастон към този момент има три деца от някогашната си брачна половинка, мексиканската актриса Наталия Есперон, за Лонгория това ще бъде първата й рожба. Бебето ще бъде момченце и се чака през май. Лонгория и Бастон се ожениха в Мексико през 2016 година след траяла три години връзка.

Източник: Спортал
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР