Ева Лонгория е една от най-големите почитателки на Седмицата на

...
Ева Лонгория е една от най-големите почитателки на Седмицата на
Коментари Харесай

Ева Лонгория се разходи по парижките улици заедно с малкия си син

Ева Лонгория е една от най-големите почитателки на Седмицата на модата в Париж, както самата тя признава. Тя е един от представителите на L'oreal Paris, които всяка година провеждат шоу по време на Седмицата на модата. Затова тя дойде в Париж, само че дружно със сина си Сантяго Енрике.

От една година актрисата е майка и за нея това е най-важната роля в живота й. Синът й Сантяго Енрике Бастон се появи на бял свят на 19 юни в Лос Анджелис .

               

A post shared by (@evalongoria) on Sep 29, 2019 at 5:19am PDT

И без значение че графикът й е претъпкан, тя не пропусна да се разноски из града с дребния Сантяго. Той е единствено на година и три месеца, само че крачи решително до мама.
               

A post shared by (@evalongoria) on Sep 25, 2019 at 12:11pm PDT

Ева Лонгория качи няколко фотоси в Instagram профила си и написа: „ Обожавам да се разхождам из Париж с моя дребен мъж! “.
               

A post shared by (@evalongoria) on Sep 26, 2019 at 12:51pm PDT

Очевидно тренировките и майчинството й се отразяват чудесно, тъй като с плетената рокля по тялото тя наподобява ужасно.-->

Лонгория не стопира да споделя умилителни фотоси с дребния си сладур. Тя невъднъж приказва за майчинството, работата и отговорността.  Според нея да съумееш да възпиташ сина си като добър мъж, е огромна отговорност през днешния ден.
 Ева Лонгория Париж Gulliver/Getty Images
И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР