Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Необикновеният медицински случай на Ричард Гиър, горещото завръщане на Никол Шерцингер и още

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Хора и улици



Няколко месеца откакто Графа издаде новия си албум едноименната ария от него получи и своя клип. „ Страничен наблюдаващ “ е семпло, само че въздействащо парче за другите пътища на живота и провокациите да ги извървим с достолепие. Главно настоящо лице в клипа на Бойко Щонов е актрисата Лорина Камбурова , която ни превежда през моменти от живота на своята героиня.

Нещо ново, нещо остаряло, нещо назаем



Докато към момента се съвземеме след дебютния му албум с кавъри “At Last “ , артистът Люк Еванс ни сервира поредна порция изненада. Минималистичното видео към “The First Time Ever I Saw Your Face” е снимано като че ли на един мирис и наблюдава страстите на изпълнителя, който е самичък в стая. Оригиналът на песента от 1957 година е изпят от Пеги Сийгър, а Еванс остава правилен на версията от 70-те на Робърта Флак, която назовава „ една от аргументите да желая да пея, когато бях дете “.

Неочаквано завръщане



Предвид миналогодишния му албум “My Dear Melancholy” и присъединяване тази пролет в албума “Power Is Power”, въодушевен от „ Игра на тронове “, не предполагахме, че The Weeknd готви нещо ново толкоз скоро. Абел Тесфайе, каквото е същинското име на канадеца с етиопски корени, готви нов албум със заглавие “Chapter IV” , а предходната седмица пусна и две от новите песни в него – “Heartless” и “Blinding Lights” , която предлагаме поради енергичното осемдесетарско звучене.

КИНО

Тримата Христос



“Three Christs” е екранизация по книгата на психолога Милтън Рокич от 1964 година, в която той разказва случая на трима пациенти, смятащи себе си за Исус Христос . Във кино лентата доктор Стоун е преподавател, който се ориентира към проучвания в болница Ипсилати. Докато по това време шизофренията се третира с електрошок, лекарят взема решение да тества нещо нетрадиционно при лекуването ѝ. Освен Ричард Гиър в основната роля, като тримата пациенти ще забележим Питър Динклидж („ Игра на тронове “), Уолтън Гугинс („ Омразната осморка “) и Брадли Уитфорд („ Западното крило “), а Джулиана Маргулис – като брачната половинка на доктор Стоун.

Престъпник и воин



„ Истинската история на бандата на Кели “ е още една акомодация по разказ. Оригиналът на Питър Кери споделя спорната история на австралийския престъпник Нед Кели (Джордж МакКей) , който в края на XIX в. би трябвало да бяга от управляващите дружно с околните си. Във кино лентата, който беше част от програмата на Cinelibri, само че чакаме да бъде публикуван още веднъж, вземат участие още Ръсел Кроу, Чарли Хънам, Никалъс Холт и други

Марч през януари



Когато след месец еуфорията към празниците към този момент ще е отминала, ще имаме потребност от нещо друго, което да повдигне духа ни. В края на януари по кината у нас излиза „ Малки дами “ , а от студиото Sony ни припомнят с нови фрагменти, които разкриват още от четирите сестри Марч с другите си фантазии, сложени под строгото око на тяхната майка (Лора Дърн) и вуйна (Мерил Стрийп) – непримиримата Джо (Сърша Ронан) , която желае да бъде публицист, Ейми (Флорънс Пю) със своите упоритости да бъде художник, срамежливата и музикална Бет (Илайза Сканлън) , и Мег (Ема Уотсън) , която желае да сътвори семейство.

ОЩЕ

Отново в играта



Нарекоха завръщането на Pussycat Dolls „ една от най-лошо защитаваните секрети в шоубизнеса в последно време “ поради упоритите клюки, че групата се събира още веднъж. Пет от шестте девойки, които изгряха през 2005 година, потеглят на турне следващата година и избраха да потвърдят новината с поява в X Factor, където извършиха част от предходните си шлагери, както и от ново парчe – “React!” .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР