Ето от кого трябва наистина да се ! Овен Овенът се управлява

...
Ето от кого трябва наистина да се !
Овен
Овенът се управлява
Коментари Харесай

Това са особено опасните знаци на зодиака!

 Untitled-2

Ето от кого би трябвало в действителност да се!

Овен

Овенът се ръководи от енергичния и емоционален Марс. Когато Овен е в положително въодушевление, той просто е прелестен другар. Няма да ви бъде скучно с него и постоянно е подготвен да  помогне.

Ако обаче извадите „ шанс “ да срещнете Овена в неприятно въодушевление, очаквайте гърмеж от страсти. Нали това е огнен  знак!

Овенът е експлозивен и твърдоглав. С тях от време на време е доста мъчно, тъй като те не постоянно са подготвени да изслушат логическите ви причини!

Скорпион

Този знак на зодиака също е под покровителството на планетата Марс. В обикновено положение Скорпионите са спокойни и приветливи. Някои даже могат да ги сметнат за наивни. Но не всеки знае, че под маската на спокойствието от време на време бушуват същински урагани със мощни страсти.

Скорпионът обаче рядко демонстрира възприятията си, предпочитайки да ги държи в  себе си. Но в случай че изчерпите търпението му, тогава неминуемно ще ви застигне деструктивната мощ на яростта му. В такива моменти Скорпионът в действителност става злобен и даже нечовечен.

Само посредством филтриране на душата си от недостойни страсти, те още веднъж могат да бъдат открити за света и любовта. Този път би трябвало да измине всеки Скорпион. Понякога те си мислят, че животът е безконечна битка!

esotericblog

© 2018   energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Какво могат да чакат дамите от мъж Стрелец в любовта?

 

Ако се влюбите в Стрелец, бъдете подготвени да се насладите на някои от най-хубавите моменти в  живота си! Типичната специфичност на Стрелеца, управителен от Юпитер, е непрекъснатото му предпочитание да…

Цялата публикация

Зодиакалните знаци, които са красиви извън и отвратителни от вътрешната страна: Водолей, …

 

Те могат да бъдат много привлекателни извън, само че уродливи от вътрешната страна. Ако някой е хубав външно, това не значи, че и неговият темперамент и вътрешен свят са също толкоз красиви. За…

Цялата публикация

Най-гадните началници в зодиака. На подчинените на тези 3 знака можем единствено да съчувстваме …

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР