Ето няколко таро съвета за това, за какво трябва да

...
Ето няколко таро съвета за това, за какво трябва да
Коментари Харесай

Карта на седмицата: Какво са ни подготвили картите за периода от 1 до 7 май

Ето няколко таро съвета за това, защо би трябвало да сте изключително деликатни през първата седмица на май.

Карта Таро на седмицата от 1 до 7 май - Петте петолъчки

Тази седмица получихме не най-благоприятната карта за работата и финансите. Това ласо демонстрира неналичието на вероятности в замислените инициативи, компликациите и пречките, които ще зародят по пътя към задачата. Както и възможното, дълготрайно очакване на резултати от към този момент стартирани планове.

Не се отчайвайте и не се отхвърляйте, в случай че през този интервал всичко не върви по проект. Просто прехвърлете фокуса си върху другите. Помислете по какъв начин да помогнете с нещо на фамилията и приятелите си и общувайте повече с тях в този интервал.

Основният лозунг на идната седмица - оставете всичко да върви както нормално. Оставете множеството неща да се случват от единствено себе си и просто се наслаждавайте на първите дни на май.

В една връзка стартира един много " празен " интервал, както за тези, които са в двойка, по този начин и за тези, които са в търсене. Не се вкопчвайте в някакви стремежи за обичания човек или в избрани упования от евентуалния младоженец. Най-вероятно през тази седмица те няма да се осъществен.

По-добре е да се концентрирате върху вътрешния свят и да си подарите моменти на наслаждение, да вземем за пример да се занимавате с обичаното си занимание или просто да релаксирате. Пред вас се открива добър интервал да усетите " енергийните си дупки " и да ги закърпите.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР