Ето най-доброто от Viasat NATURE и Viasat EXPLORE през месец.

...
Ето най-доброто от Viasat NATURE и Viasat EXPLORE през месец.
Коментари Харесай

Животински YouTube по Viasat NATURE и Живот по австралийски по Viasat EXPLORE през юли

Ето най-хубавото от Viasat NATURE и Viasat EXPLORE през месец. юли
Животински Ютюб
Всяка вечер от понеделник, 1 юли, в 22:00,
продължава всеки работен ден от 19:10, събота, 6 юли от 20:00
Брой епизоди: 12 x 30 мин.
Оригинално заглавие: Wild Tube
Година: 2018

С навлизането на висококачествените смарт телефони, камерите GoPro и дроновете, методът, по който снимаме изненадващи и непредвидени събития в животинския свят, се промени. Поредицата ни дава опция за неповторим взор към действителния свят на животните, с които споделяме планетата, и взаимоотношенията им с хората. Ставаме очевидци на спорове за територия, чифтосване, лов и общественост.
Камерите са неразделно с нас в дивата природа и ни оказват помощ да разкрием държанието на животните, както в никакъв случай преди. Невероятните фрагменти улавят спонтанни и редки моменти, които водещи международни специалисти учат и изясняват. Разбираме за какво слон преследва камион, виждаме по какъв начин мършояди се изправят против ловци, учим държанието през нощта на лисиците в града и следим огромни бозайници в борби за оцеляване.
Екваторът: Линията на живота
Започва в неделя, 7 юли, в 20:00 ч.
Брой епизоди: 3 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Equator: The Line of Life
Година: 2018

Екваторът опасва Земята с 40 000-километров пояс от слънчева светлина, обилие и невероятна природа. Той минава през континентите Африка, Азия и Южна Америка, както и през Атлантическия, Тихия и Индийския океан.
В науката е прочут като " люлката на живота ", тъй като всички типове първо са зародили тук, както и " музеят на живота ", тъй като създанията тук рядко се подреждат в листата на изчезналите типове. Сега обаче температурите в най-топлия район на планетата се повишават поради световното стопляне и екваториалният парадайс се трансформира. Изследваме тези промени, разкривайки невероятната хубост на това превъзходно място, което се гордее с най-голямото биоразнообразие в света.
Супер-ветеринар
Сезон 5, Част 2
Всеки работен ден от понеделник,
22 юли, в 17:10 ч.

Със стотици нови случаи всеки месец - от зайци със счупени крайници до кучета с рак, " Фицпатрик Рефералс " е една от най-големите и известни ветеринарни клиники в света. Всяко животно, признато в болничното заведение, е заобиколено от обичащи го и тревожещи се за него хора.
Отдаденият на работата си хирург Ноел Фицпатрик управлява екип от 100 медицински сестри, физиотерапевти и хидротерапевти. С многочислени операционни зали, басейн за рехабилитация и поделение по радиология, равнището на здравна грижа би удовлетворило и най-претенциозните пациенти.
" Супер-ветеринар " наблюдава Ноел и екипа му в продължение на няколко месеца. От френски булдог, който се учи да върви още веднъж, до куче, на което са вградени железни пръчки в краката, поредицата е цялостна с най-необичайните ветеринарни случаи и голям брой радостни притежатели, които преди идването си са били изоставили всяка вяра.

Тежкотоварни тествания
Всеки работен ден от понеделник, 1 юли,
в 18:45 ч.
Брой епизоди: 10 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Trucking Hell
Година: 2017

Повдигаме капака на тежкотоварната пътна помощ, показвайки невероятните камиони, които могат да повдигат и товарят най-големите и тежки машини на пътя.
 Следваме триумфите и драмите на мъжете и дамите, които се оправят с най-големите произшествия, подхлъзвания и повреди на сходни колоси. Те се втурват на помощ когато и да е на деня и нощта, във всевъзможни климатични условия, с цел да опазят сигурността на пътищата и камионите.
Живот по австралийски
Всяка събота през юли от събота, 6 юли, в 07:15 ч.
Очакват ни невероятни съботи с всичките ни другари от Австралия.

Златотърсачите се раздават до дъно в пустошта, ловците на омари рискуват живота си в Тасмания, Люк и екипът му се пробват да спасят каквото могат в Куинсленд. Отпуснете се в креслото, грабнете нещо за ядене и пийване и се насладете на приключенията им.
Треска за дървени къщи
Всяка вечер от понеделник, 22 юли, в 22:00 ч.
Сезон: 2
Брой епизоди: 13 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Log Cabin Fever
Година: 2018

Във втория сезон на поредицата Чарли Норман и екипът му от първокласни майстори навлизат още по-дълбоко в хълмовете и котловините на Апалачите, увлечени в задачата си да открият още забравени къщи и плевни за избавяне.
Въоръжени с исторически знания за работа с дърво и благодарение на малко строителна магия, старите здания блеснат като нови, откакто структурите им на няколко века биват деликатно разглобени и възобновени.
За Чарли Норман и екипа му работата им съставлява възобновяване на американската фантазия и нищо по-малко от това!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР