Ето кои храни се борят с подуването, за да се

...
Ето кои храни се борят с подуването, за да се
Коментари Харесай

Приберете корема, докато спите

Ето кои храни се борят с подуването, с цел да се разсъните по-леки на сутринта.

Подуването на корема за доста дами е проблем, с който не могат да се оправят даже благодарение на хапчетата.

Той се следи и при девойки, които упражняват всекидневно и могат да се похвалят с съвършени тела. Оказва се, че подуването може да се дължи на редица фактори, в това число на потреблението на сурови зеленчуци, на модифицирани и опаковани храни, на приема на газирани питиета, само че може да се дължи и на хранителна алергия. И както храната може да аргументи подуването, по този начин и тя може да го облекчи. Ето осем храни, които да хапвате, с цел да се спасите от този проблем през нощта (за най-хубави резултати ги вземайте най-малко няколко часа преди лягане).

Чесън
Този артикул потвърдено оказва помощ за храносмилането, само че с цел да извлечете огромната част от изгодите, е най-добре да се яде сурово. Добавяйте го настъргано към своето ядене или го погълнете с вода.

Банани
Плодовете са богати на калий, който оказва помощ да се контролират равнищата на натрия в организма. Те също по този начин са богати на разтворими фибри, които могат да оказват помощ както за понижаване на отичане, по този начин и да ви оказват помощ за запека.

Авокадо
Авокадото съдържа още повече калий от бананите, което ги прави по-ефективни в битката против задържането на вода. Те са също по този начин съвършен асистент в работата на храносмилането.

Копър
Наскоро стана ясно, че тази храна оказва помощ на девойките да се отърват от целулита, а към този момент е ясно и, че понижава подутия стомах. Семената от копър съдържат съединяване, което може да отпусне спазмите в стомашно-чревния тракт, а това от своя страна спомага за премахването на газовете. Страхотен вид е да пиете чай със семена от копър незабавно след хранене, с цел да облекчите подуването.

Целина
Целината е натурален диуретик, който спомага за понижаване на задържането на течности.

Диня
Колкото и необичайно да ви звучи, положителната хидратация оказва помощ при подуването на корема. Е, динята има водно наличие над 91% и също така е добър източник на калий.

Аспержи
Аспержите са мощно питателна и нискокалорична храна, което значи, че са е наложително допълнение към вашата диета. Също по този начин са и натурален диуретик, което значи, че ще ви освободи от задържането на вода.

Джинджифил
Джинджифилът е прочут като карминалин, който по приказен метод се оправя с облекчение на стомашните болки, с подуването и непотребните газове.

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР