Ето какво точно информират оттам:Бургаският окръжен съд е допуснал обезпечителни

...
Ето какво точно информират оттам:Бургаският окръжен съд е допуснал обезпечителни
Коментари Харесай

Съдиите признаха всички искове на КПКОНПИ срещу Иво Прокопиев

Ето какво тъкмо осведомят оттова:

Бургаският областен съд е позволил обезпечителни ограничения по искове на КПКОНПИ на стойност 204 064 417,50 лева (в интервала от 2017 година до момента) във връзка с Иво и Галя Прокопиеви и свързани сдружения. Това оповестиха от комисията. Всички правосъдни сформира са удостоверили правилността и законосъобразността на тези актове в интерес на Комисията, излиза наяве от прессъобщение на КПКОНПИ.

Съдилища в страната са почели искове на КПКОНПИ за 10 511 608 лв., осведомят още от комисията.

С решение на съда в Русе в интерес на страната са отнети активи на стойност 3 901 017 лева от Валентин Ганев и свързани с него юридически лица. Производството на Комисията е почнало след привличането на Ганев като обвинен за данъчни закононарушения.

Съдът във Велико Търново е постановил решение, с което в интерес на страната са отнети 59 231, 80 лева от Петър Георгиев. Производството на КПКОНПИ е почнало след привличането му като обвинен от прокуратурата за телефонни измами. Отнети са и 10 коли, суми от дружествени дялове, както и от продажбата на четири други автомобила.

Отново с решение на съда в Русе е отнето имущество за 6 153 250 лева от Филип Маринов. Проверката за него е почнала след привличането му като обвинен за данъчни закононарушения в изключително огромни размери - като физическо лице и като шеф на компания " ВИП Лизинг " и " Копърка ".

С други решения на съдилища в страната са отнети редица коли и пари.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР