Ето какво споделя писателят Джошуа Бекер за съвременните критерии за

...
Ето какво споделя писателят Джошуа Бекер за съвременните критерии за
Коментари Харесай

7 неща, които вече не ме впечатляват

Ето какво споделя писателят Джошуа Бекер за актуалните критерии за триумф и авторитет в къс текст, оповестен и приспособен от Bright Side.

Започнах да виждам на света малко по-различно, откогато взех решение да имам по-малко неща. Погледнах друго на метода, по който обществото мери триумфа. Твърде постоянно тези, които печелят, харчат и икономисват повече пари, автоматизирано се броят за „ сполучливи “.

Но това е зле. Познавам страхотни хора, които са решили да не се концентрират върху материалните неща – и това е повода да ги считат за „ неуспели “.

Зависимостта от общественото утвърждение може да вреже надълбоко в мозъка ни. Това е повода доста хора да търсят „ влиятелни “ специалности, с цел да градят имидж.

Ето лист с нещата, които към този момент не ме впечатляват:

1. Модният етикет

Никога няма да схваща за какво са толкоз значими марките и етикетите. Твърде постоянно хората заплащат, с цел да се трансформират в двукрак билборд. Не ме изненадва, когато видя лого върху тениска, портфейл или часовник. Възхищавам се от тези, които умеят да впечатлят с характера и личността си.

2. Броя карати в бижутата

Браян и Никол са женени от пет години и се лишават всеки ден, с цел да изплащат дълга аз един годежен пръстен. Може би някой се възхищава от размера на скъпоценния камък, само че множеството хора въобще не му обръщат внимание. Дали си е коствал напъните?

3. Цената на колата

Със сигурност сигурността е значимо нещо, изключително в случай че постоянно шофираш. Но през днешния ден скъпите коли са се трансформирали в освен това от превоз – по-скоро в средство да впечатлиш непознатите на светофара в продължение на цели 60 секунди.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР