Ето какво още гласи съобщението им до медиите: Най-голямата политическа партия

...
Ето какво още гласи съобщението им до медиите:
Най-голямата политическа партия
Коментари Харесай

„Възраждане със сигнал до Прокуратурата за клевети, отправени от БХК и 121 интелектуалци


Ето какво още гласи известието им до медиите:

" Най-голямата политическа партия в България, защото двете обединения преди нея в Парламента са обединения, изпратена от 358 000 българи в Народното събрание, е обект на ежедневни и масирани офанзиви от страна на обединението на посолството - ПП-ДБ.

Ежедневно американските медийни канали, доближени до ПП-ДБ клеветят " Възраждане ", заблуждават обществото и вършат всичко допустимо, с цел да повлияят публичното мнение и изградят облик на агресор на единствената българска политическа партия в Парламента.

Тези пропагандни акции са добре проведени и взаимодействат с Неправителствени организации и хора, доближени до тях. Очевидно всички те са добре стимулирани, евентуално материално, или от мощната мотивация да възродят фашизма и да наложат мнението и пристрастията си.

От " Възраждане ", като представител на 358 000 български жители, които са дали своят вот за политическата групировка на последите избори и са изпратили български народни представители в Парламента, се чака да заеме дейна позиция и да подхващат дейности по обезпечаването на бистрота и намаляван на опциите платените от непознати фондации Неправителствени организации, медии и персони да заблуждават обществото.

Народните представители на " Възраждане " изготвиха законопроект, аналог на американския FARA, с който желаеха бистрота на осведомителната среда и обозначаването на медиите и личностите, които имат финансиране от непознати страни, като сътрудници на непознато въздействие. Със законопроекта се цели в България да се вкара една добра процедура, по образеца на други страни, измежду които финансовият донор на американките медии в България - Съединени американски щати, за бистрота на осведомителната среда. Законопроектът за момента е отхвърлян по разнообразни способи от американските партии в Народното събрание и присъдружната им турска партия, само че той ще бъде внасян от " Възраждане " до момента в който бъде признат.

Поради неналичието на бистрота публичното мнение продължава да бъде ловко манипулирано и заради това " Възраждане " алармира Прокуратурата с молба да ревизира има ли клюки в последния сигнал подаден против политическата групировка.

Предстои и внасяне на искане в Конституционния съд за разпускането на ПП-ДБ, която стои зад проведения сигнал против " Възраждане " и 358 000 българи, които съставлява политическата групировка в Народното събрание ", обявиха от партията на Костадинов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР