Ето как Учителят Петър Дънов обяснява за Слънцето и смисъла

...
Ето как Учителят Петър Дънов обяснява за Слънцето и смисъла
Коментари Харесай

Петър Дънов за Слънцето и смисъла на слънчевата активност (магнитните бури)

 Слънцето

Ето по какъв начин Учителят Петър Дънов изяснява за Слънцето и смисъла на магнитните стихии:

Според Учителят Петър Дънов в нашата слънчева система има две слънца, едно очевидно и едно невидимо. Учените приказват за забележимото, само че не знаят нищо за невидимото. Земният парадайс в Слънчевата система се намира на Слънцето. В подсъзнанието си човек би трябвало да има поради въздействието на Земята, Слънцето и Луната взети дружно и да е обвързван с центъра на Слънцето.

Във вътрешността на Слънцето, в друго измерение, възвишени Същества живеят в хубост и великолепие. На Слънцето има планини, по-високи от Хималаите, вътре в Слънцето има живот. Огънят на Слънцето е извън, само че вътре в Слънцето има неповторима атмосфера – пролет, градини, най-красивият живот там. За да повярвате в това е значимо да имате характерни качества и усеща.

Ако човек може доста мощно да концентрира мозъка си към Слънцето, той може да се издигне с тялото си, където пожелае. На Земята има избрани енергийни потоци, които идват от Слънцето и когато се свържете с тях, те ще ви издигнат, само че най-малкото подозрение ще спре процеса.

Всички детайли, които са на Земята, са и на Слънцето.

Т.е. Земята, както всички планети, е произлязла от… Слънцето. И в Слънцето има реки и води, които текат, а водата е хиляди пъти по-чиста от тази на тук на земята.

Слънцето въздейства върху кръвообращението, дишането и мисълта на индивида. Осветявайки обектите и правейки ги забележими, Слънцето разсънва мисълта. Човек стартира да мисли, да следи, да учи обективната светлина. Има друго Слънце – в самия човек, което му служи като лидер. Нарича се с разнообразни имена. Някои го назовават Божественото начало в индивида, други – Духът, Висшият Аз, Светлата концепция и така нататък

Сега Слънцето дава повече сила на Земята, в сравнение с преди 2000 година. И с времето ще дава още повече. Силни магнитни стихии се излъчват от слънчевите петна. От тези петна зависи и плодовитостта на Земята.

Учителят, Петър Дънов, е споделил, че когато има повече слънчеви петна, годината ще е по-плодородна. Когато има повече петна по Слънцето, повече Души се събират.

Настъпват огромни промени в нервната система, болки в гръбнака и тъй наречените

Когато има повече слънчеви петна, тогава падат по-големи количества дъжд, тогава се случват по-мащабни естествени катаклизми. Когато хората схванат истината за Любовта и за живота си, слънчевите петна последователно ще понижават.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР