Ето ги заподозрените за убийството на Къро – девет месеца

...
Ето ги заподозрените за убийството на Къро – девет месеца
Коментари Харесай

Ето ги заподозрените за убийството на Къро!

Ето ги обвинените за убийството на Къро – девет месеца след кървавата пукотевица, най-сетне има лица, които полицията издрива.

Заподозрените са двама

По думите на говорителката на полицията Анелисиве Маняна тези мъже са карали автомобил, който е бил на мястото на убийството. Властите са се обърнали към жителите с молба за помощ за залавяне на обвинените.

На 25 май Къро, ена му, телохранителят му и камериерката му бяха брутално убити в Кейптаун. Шестима души са били видяни по-късно да бягат от мястото на закононарушението със наследник „ Хюндай “ и с бял „ Фолксваген Голф “ GTI.

По-късно двама души са били видяни под мост на път N1 да карат бял „ Фoлксваген пасат “ и същия „ Голф “

Четирите окървавени тела на Къро, Гергана, Деан и детегледачката бяха открити с вързани зад тила ръце, стегнати със свински опашки.По неофициална информация поръчковите убийци нахлуват в скъпарския парцел на Къро, облечени в униформите на ДЕА – американското полицейско звено за битка с опиатите. Именно този факт изяснява за какво Каменов и околните му са се оставили да бъдат вързани и закопчани. След това, проснати по очи, поръчковите убийци ги унищожават от упор.

Убийците събарят входната врата, с цел да влязат в дома на Къро. Въпреки това обаче съседите не чуват нищо. Смята се, че убийствата са били осъществени с оръжие със заглушител. От полицията в Кейптаун не разкриват детайлности за закононарушението. Знае се единствено, че за него няма арестувани.

Източник: БНР
Още вести четете в категория Крими&Темида
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

 

 

 

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР