Ето едно не толкова занимателно, колкото поучително видео! Немощна старица

...
Ето едно не толкова занимателно, колкото поучително видео! Немощна старица
Коментари Харесай

Припрян шофьор реши да помогне на старица, но направи страшна глупост (ВИДЕО)

Ето едно не толкоз занимателно, колкото поучително видео! Немощна бабичка се придвижва доста постепенно благодарение на патерица по пешеходна зебра, стремейки се да пресече необятна улица. Стигнала е с тъга доникъде, когато пред нея автомобил стартира постепенно да навлиза в зебрата при десен завой. Водачът се колебае дали да пресече зебрата през дамата или да я изчака… По устав, би трябвало да изчака. Но старицата се придвижва прекомерно постепенно – съвсем стопира на средата. Очевидно е, че водачът бърза, само че не смее да наруши разпоредбите – въпреки всичко събитието се развива в Естония, а не у нас!

Решава да помогне – изкача от колата и се насочва към дамата, с цел да форсира и обезопаси прекосяването й през зебрата.

Но… – вижте какво се случва! В припряността си, мъжът е не запомнил да дръпне ръчната спирачка и колата ненадейно потегля в посока към старицата! За благополучие, мъжът вижда какво става и я възпира с крайник, а след това и с тяло, само че освен това събаря немощната бабичка на земята! Разбира се, притичват се минувачи и й оказват помощ да се изправи, до момента в който водачът задържа с ръце автомобила си, скача в него и най-сетне дръпва ръчната спирачка, с цел да го спре. И всичко приключва наред – дамата е преведена от услужливите минувачи през улицата, откакто всички са се убедили, че е добре! Ето до какво може да докара припряността даже и при най-хубави планове!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР