Ето една селекция с идеи за този уикенд - местата,

...
Ето една селекция с идеи за този уикенд - местата,
Коментари Харесай

Този уикенд в града - музика, вино, разходка в музея и още нещо


Ето една селекция с хрумвания за този уикенд - местата, където можем да се заредим с позитивни страсти! 

 

Св. Валентин Маркет

Кога:  събота и неделя, 10 и 11 февруари, от 11:00 до 21:00 ч.  

Къде:  Сердика Център

Заповядайте на първият за новата година Mish Mash Fest, проведен взаимно със Сердика Център - 10 и 11  февруари от 11.00 до 21.00 ч., за да  да честваме дружно любовта, хубостта и насладата от живота. 

На едно място още веднъж се събират над 30 надарени създатели и самостоятелни лейбъли, където можете да изберете тематични дарове, с които да зарадвате обичаните си хора.  



Софийски квартален Tour de Зарезан

Кога:  събота, 10 февруари 

Къде: местата вижте тук.

И тази година празнуването на Трифон Зарезан ще стартира от центъра на столицата с един Софийски квартален Tour de Зарезан 2024.
След сполучливите предходни издания, тази година за шести път, няколко добре познати, както и нови магазини и заведения, отдадени на задачата разпространение на Българското вино и доста винарни, се сплотяват за едно особено събитие, с което ще започва отбелязването на Трифон Зарезан. На него ще са подбрани за дегустация над 50 разнообразни виновност, ще има срещи с представители на български мазета и лотария за винени награди. 

Събитието се организира със съдействието на Българска асоциация на самостоятелните лозаро-винари.  Вход свободен. За дегустация на виновност е належащо закупуване на дегустационен ваучър на място.  Цена ваучър за 10 дегустационни дози - 10 лева

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР