Ето акцентите в новия брой на вестник Марица:1. Един от

...
Ето акцентите в новия брой на вестник Марица:1. Един от
Коментари Харесай

Четете в Марица: Католиците в Раковски се готвят за чудо

Ето акцентите в новия брой на вестник " Марица ":

1. Един от кредиторите на строителната компания „ Сиенит “ ООД, изиска сдружението да се разгласи в неплатежоспособност. Това е видно от искова молба, заведена от софийската компания „ Интерметал “ ООД в Окръжен съд Пловдив. От документа излиза наяве, че „ Сиенит “ е дебитор с 15 657 лева за материали, взимани в интервала 2009-2010 година Съдружниците в нея Пламен Панчев и Валентин Кънчев са обещавали неведнъж да се издължат, само че единствено на думи. През 2014 година „ Интерметал “ ООД завежда дело против тях и го печели.

2. Католическата общественост в Раковски се готви за най-вълнуващото знамение - първото посещаване на римски папа. Франциск I идва на историческата си аудиенция тук в понеделник. Прочетете всичко за височайшата аудиенция в „ Марица ”.

3. Конкурс за 42 свободни места разгласи 68 бригада Спeциални сили. Какво кара младежите да избират специалността на военния парашутист, по какъв начин е екипирана елитната ни бойна част? Всичко това може да прочетете в изявленията с бр. военачалник Явор Матеев.

4. Средно по 27 пловдивчани се борят за едно работно място от Бюрото по труда. При 4118 души, записани на трудовата борса, оповестените позиции са 149, излиза наяве от данните на електронния портал на Агенцията по заетостта е-трудова борса.

5. Как най-големият сценичен фестивал у нас – „ Сцена на кръстопът ” бе основан с 10 000 лв.. Едни назовават Димитър Малашинов „ индивида - фестивал ”, а други " индивида - оркестър ". Навършва 80 години точно на Гергьовден. Работил е в окръжния комитета по просвета на Смолян по времето на незабравимия Величко Караджов. Людмила Живкова и Ангел Балевски са единствено част от хората, чиито пътища пресича. От 23 години е моторът на най-престижния сценичен фестивал у нас „ Сцена на кръстопът ”. От 30 години взе участие в организирането на Международния фестивал за камерна музика.

6. Ученолюбиви, надарени, интелигентни и подготвени да преборят всяка конкуренция - това са съумелите деца на Европейската столица на културата. Вижте кои деца демонстрираме в ноия брой на „ Марица ”.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР