Етнографският музей се превърна през уикенда в ритуална зала. Причината

...
Етнографският музей се превърна през уикенда в ритуална зала. Причината
Коментари Харесай

Деси и Ники си казаха да в Етнографския

Етнографският музей се трансформира през уикенда в ритуална зала. Причината бе сватбата на Десислава и Николай Аргирови. Те си споделиха заветното " да " на изнесена гала.

Десислава е доктор, експерт по вътрешни заболявания в МБАЛ " Свети Пантелеймон ", до момента в който обичаният <210> е доброволец в Българския червен кръст. Именно в БЧК се срещнали преди девет години. Предложението за брак станало точно на 20 юли м.г. - Илинден. Тогава, до момента в който гледали залеза от Альоша, Николай изненадващо паднал на колене пред бъдещата си брачна половинка с диамантен пръстен в ръка. Меденият месец на младоженците ще бъде в Барселона, а през зимата най-вероятно Деси и Ники ще отскочат до слънчева Куба.

За положителното въодушевление се погрижи струнен квартет. Булката бе докарана с ретрокола в цвят бордо, която бе подарък от младоженеца. Църковният брак на двойката се състоя в " Света Богородица ", а празненството бе в хотел " Марица ". На купона бяха поканени 150 посетители, част от които лекари, медицински сестри и представители на БЧК. Сватбената декорация бе дело на " Ваняя Стил " с уредник Ваня Гергова. Снимките от тържеството направи фотографът Димитър Яков, а видео оператор бе Димитър Димитров.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР