Етиката регулира обществените и междуличностни отношения и е тази, която

...
Етиката регулира обществените и междуличностни отношения и е тази, която
Коментари Харесай

Спас Абрашев: Партия МИР предлага да се приемат единни обществени етични правила и норми


„ Етиката контролира публичните и междуличностни връзки и е тази, която дефинира морала на отделния  жител да стане общовалиден и да се базира на обичайните ни български полезности. Именно по тази причина партия МИР предлага да се изготвят и да се одобряват единни публични етични правила и правила. Те би трябвало да са в основата на правната система на страната и на новия Обществен контракт, в който да бъдат заложени новите правила за смяна на Конституцията. Новия Обществен контракт да бъде необятно разискван и признат посредством народен Референдум и едвам по-късно да той да залегне в план за нова Конституция “. Това съобщи Спас Абрашев, който е лидер на листата на партия МИР в Пловдив област. Той е правист и икономист и има добита бакалавърска степен по компетентност „ Застраховане и обществена политика “ от УНСС. Има богат опит като юридически консултант в адвокатските фирми на столични юристи и нотариуси и е специализирал престъпното право, като желанието му в бъдеще да образова младите адвокати в тази област.

„ Партия МИР предлага също по този начин в новия Обществен контракт, а по-късно и в новатаКонституция на България да се подсигуряват от страната – права набезплатно обучение и здравно обслужване, на жилище, на чистаоколна среда, на действителен средноевропейски стандарт на живот, както ипериоди на отмора и отдих за всички жители. Само посредством тези промени в Конституцията на България ще могат да се основат условия за генериране на високи доходи от индустриална и комерсиална активност, с които страната заслужено да обезпечи заслужен живот за всички български жители, изключително на пенсионерите, обществено слабите и хората в неравностойно състояние. Само трансформира на Конституцията в частта ѝ за правата на жителите може да подсигурява връщането на нормалността в страната “, съобщи още лидера на листата на партия МИР в Пловдив област Спас Абрашев.
-->
Неговата персонална идея в политиката е България да се трансформира в мощна обществена и индустриална страна със мощно развито земеделие, селско стопанство, туризъм и логистика, нещо за което съгласно Абрашев страната ни има всички дадености.

„ Аз съм от поколението на българския преход по време на който нямаше правдивост и една от главните цели на партия МИР е да върнем справедливостта и отстояването на националния ни интерес. Едно от нещата за които ще работя и боря в политиката е безплатното и навременно здравно обслужване за децата и възрастните хора, както и за основаване на удобни условия за работа на дребния и междинен бизнес в страната. Партия МИР ме притегли, главно с това, че в състава и са включени млади и можещи хора, с хрумвания, познания, опит и експертиза. Партията залага на нов и радикално друг модел на правене на политика посредством разговор и визия за бъдещето. Именно модерният метод на мислене с действителни и постижими политически проекти, могат да доведат до смяна на политическото статуквото в България “, беше безапелационен Спас Абрашев.

Според него правдивост и независимост в обществото може да има единствено тогава, когато всеки е обективен еднообразно както към себе си, по този начин и към другите.

„ Напълно осъзнаваме, че светът е пред прага на съществени промени в своето устройство и бъдещо развиване. В редица случаи, изключително през последните епохи, тези промени са прекосявали през пагубни войни и революции. Мислещите и достойните българи,  би трябвало да създадем всичко допустимо както в българското общество, по този начин и в Европа и света да се избегнат съдбовните последствия от конфликта сред силите на положителното и злото, сред парите и духовността, сред властолюбието и честното служене на идеала. Всеки проблем би трябвало да се взема решение посредством разговор и в интерес на обществото. С персоналния си морал и дейностите си ние от партия МИР ще бъдем действителен образец за триумфа на нашата идея – мощна и преуспяваща Родина и българска нация “, съобщи още Спас Абрашев и прикани българите да поддържат партия МИР с номер 16 в бюлетината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР