Етър Велико Търново предяви претенции към съдийството на Стоян Арсов

...
Етър Велико Търново предяви претенции към съдийството на Стоян Арсов
Коментари Харесай

Етър скочи на съдийството от мача с ЦСКА 1948

Етър Велико Търново предяви искания към съдийството на Стоян Арсов и неговия ВАР асистент Волен Чинков при загубата с 0:1 от ЦСКА 1948 в последния мач от шестия кръг на efbet Лига.

„ Болярите “ считат, че не е трябвало да бъде отсъдена дузпата, с която Ивайло Чочев донесе успеха на „ алените “, а за „ виолетовите “ е трябвало да има 11-метров углавен удар в края на срещата.

Ето какво написаха от Етър в обобщението си на мача:

ВАР-дузпа и неотсъдена такава донесоха загуба на „ Етър “

„ Етър “ загуби с 1:0 при гостуването си на ЦСКА 1948 в следващ мач със противоречиво съдийство. Единственият гол падна в 29-ата минута, когато бе отсъдена дузпа за домакините след интервенция на ВАР-съдията Волен Чинков. След центриране от корнер и удар на Елитон с глава топката от близко закачи лакета на Янко Ангелов и основният арбитър Стоян Арсов продължи играта, само че намесата на ВАР промени решението му. Самият корнер обаче пристигна откакто не бе отсъдена очевидна засада на Антонио Вутов, а за митингите си Мартин Тошев получи жълт картон. В 90-ата минута пък Ивайло Димитров бе арестуван и съборен в наказателното поле, само че за „ виолетовите “ дузпа по този начин и не последва.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР