Етър показа новата екипировка на отбора за предстоящия сезон 2020/2021

...
Етър показа новата екипировка на отбора за предстоящия сезон 2020/2021
Коментари Харесай

Етър показа новите екипи и обяви официално още едно попълнение

Етър сподели новата екипировка на тима за идния сезон 2020/2021 година в Първа лига. Екипите бяха показани от капитана на отбора Яни Пехливанов и един от най-опитните футболисти – Иван Петков.

Основният екип е в обичайния лилав цвят с бяла добавка и кантове на фланелките. Резервният цвят на етърци, деклариран в БФС за мачовете, е с жълти фланелки, бели къси панталони и бели чорапи. Във виолетово на фланелките са номерата на гърба и логото на спонсора Winbet.

Този сезон на гърба не са изписани семействата на играчите. Екипировката още веднъж, както и в предходните години, е на компанията Joma. С новите екипи във виолетово „ болярите” ще излязат още за първия си мач против Царско село във вторник от 20 ч.

Опитният бранител Мариян Иванов стана публично най-новото попълнение в тима, откакто подписа едногодишен контракт. Той е роден на 10 юли 1990 година и е младеж на „ виолетовите”, играл е за тях през 2009-2011 и 2013-2014 година, а още е бил футболист на Доростол, Поморие, Калиакра, Локомотив (ГО), Ботев (Вр) и Септември.

С идването му старши треньорът Петко Петков разполага сега с 20 футболисти плюс готвещите се в първия отбор четирима юноши от школата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР