Етър е с нов вратар от днес. Новото попълнение на

...
Етър е с нов вратар от днес. Новото попълнение на
Коментари Харесай

Етър привлече словенски вратар

Етър е с нов вратар от през днешния ден. Новото попълнение на " виолетовите " е словенецът Кристиан Секулич. Договорът му е за период от година и половина. Кариерата на 23-годишния пазач стартира в босненският " Рудар ", а кариерата му продължава в словенските " Олимпия " (Любляна) и " Целье ".

Ето какво написаха от Етър:

23-годишният словенски вратар Кристиан Секулич е най-новото попълнение на " Етър ". Днес двете страни подписаха контракт за година и половина.

Кристиан Секулич е роден на 22 юли 2000 година, висок е 194 см. Има мачове за Словения U18 и U19. Първият му клуб е босненският " Рудар ", а кариерата му продължава в словенските " Олимпия " (Любляна) и " Целье ". Вратарят бе на подготовка с " Етър " по време на лагера в Поморие и игра в последните контроли, след което получи утвърждението на треньорския щаб.

Той става петото ново попълнение на " виолетовите " тази пролет след левия бек от Франция Жан-Марк Тибуе, белгийския вътрешен халф Йоаким Карсела, финландското ляво крило Дидис Лутумба-Пита и централния нападател от " Янтра " (Габрово) Иван Василев.

" Играл съм в Словения в " Целье " и " Олимпия " (Любляна), моят роден клуб е " Рудар " в Босна и Херцеговина. Сега съм в " Етър " и съм доста благополучен да съм част от тима! Знам, че " Етър " е клуб с доста богата история и се веселя да бъда част от него.

Мисля, че клубът и хората в него са доста положителни. Надявам се, че ще реализираме положителни резултати през пролетния полусезон и ще успеем да останем в Първа лига! ", показа Кристиан Секулич след подписването на контракта си.

Успех в " Етър "! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР