Ествествено, че няма да се подпиша в подписката за рефрендум

...
Ествествено, че няма да се подпиша в подписката за рефрендум
Коментари Харесай

Радостин Василев за референдума за президентска република: Вече няма наивни хора, които да се подведат по ИТН


Ествествено, че няма да се подпиша в подписката за рефрендум за президентска република. Това е опит на " ИТН " (ИТН) да се върне в публичното пространство, само че към този момент няма наивни хора, които да се подведат по концепциите на Слави Трифонов. Това са последни опити на икономическия план Има Такъв Народ да помпа и черпи от непознат престиж, в тази ситуация от този на президента Радев. Според мен има избрани точки, по които мненията на Слави Трифонов и Радев съответстват. Така мисля, поради назначенията на държавна хранилка на фрагменти от Има Такъв Народ от служебното държавно управление. 

Това съобщи в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS депутатът от " " (ПП) и някогашен министър на спорта. 

" Мисля, че няма никакви благоприятни условия за колаборация сред Политическа партия и ГЕРБ. Хората поддържат Политическа партия, тъй като сме тъкмо противоположното на модела ГЕРБ. Ние бяхме склонни да беседваме и поддържаме политики, само че очевидно никой не желае това. ГЕРБ не стопират да повтарят неистини, по този начин наречените " Борисовки " и се опиват единствено да окалят и омърсяват, тъй като те самите са в калта. Много желая да формираме реформаторско болшинство и да оставим тези хора в предишното, само че е доста мъчно. Борбата е неравна, само че ние нямаме право да се отхвърляме ", безапелационен бе той. 

" Не съм член на Политическа партия и не е най-важното дали ще повеждам листа. Няма проблем да стана член на Политическа партия.  Още не са почнали формалните диалози за обединяване с " Демократична България ". Търсим необятен фронт, освен общо явяване с Демократична България. Надявам се да получим гласове, които да ни разрешат да водим битка със статуквото.  " Възраждане " съгласно мен ще търпят спад на тези избори, тъй като те водят политика на отричане на всичко. Имам вяра за Българска социалистическа партия. Те разочароваха доста в този парламент с хартиената бюлетина. Лично аз работих доста добре с министрите на Българска социалистическа партия и имам вяра, че битката, която водиха против ГЕРБ последните години, ще продължи. Малко е притеснително какво си споделиха Нинова и Борисов на лидерската среща, само че се надявам, че няма да се стигне до коалиция сред Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР