Естрадните лъвове Васил Найденов и Георги Христов влязоха в задочна

...
Естрадните лъвове Васил Найденов и Георги Христов влязоха в задочна
Коментари Харесай

Битката на титаните: Васил Найденов и Георги Христов във война, поводът е повече от озадачаващ

Естрадните лъвове Васил Найденов и Георги Христов влязоха в задочна война за почитатели. Поводът е повече от загадъчен – обичайните годишни летни концерти.
Оказва се обаче, че цените на билетите за единия и другия реализатор са радикално разнообразни, написа „ Lupa.bg “, което разпали и напрежението сред огромните звезди.
Пред уредниците на едно от последните си участия Георги Христов споделил, че се чувствал омерзен от обстоятелството, че билетите за сътрудника му Кеца са в пъти по-скъпи от неговите.
„ Аз да не съм по-малко звезда от него “, изригнал изпълнителят на „ Черно и бяло “, издават очевидци.

Христов се ядосал поради това, че в Бургас входът за неговия пърформанс бил най-малко 15 лв. за правостоящи, а в Слънчев бряг, където Васко Кеца се чака с голямо неспокойствие на 1 август, в един от най-популярните клубове, цената е 30 лв., освен това доста надалеч от сцената.
От управата на нощното заведение споделили, че въобще не предлагат тези места за Кеца, тъй като почитателите нямало да имат никаква видимост към русата звезда на българската сцена.
Вместо това ги предизвикват да запазят маса за най-малко 150 лв..

Така със наложителния вход от 30 лв., цената за пърформънса на Кеца скача до 180 лв.. Сепаретата в клуба пък, са на цени от минимум 800 лв..
За съпоставяне, най-скъпите билети за гастролите на Георги Христов по морските курорти в границите на турнето му след повече от 5 години мъртвило от сцената, са на цена 50 лв.. Толкова коства и място в Летния спектакъл на Варна най-близо до сцената.
Според тиражираната информация преди ден в Летния спектакъл на Бургас Георги Христо не е съумял да извърши целия потенциал на театъра за концерта си „ Моят път “.

Припомняме, че втора известна родна личност се оплака от именития естраден артист Георги Христов, че тормози хората в късните часове на нощта в обществените мрежи и по телефона, разбра HotArena.
След като предприемачът Даниел Бачорски разгласява чат с изпълнителя при започване на седмицата, от който стана ясно, че Христов го атакува в „ Messenger ” без съответна причина и без да обоснове дейностите си, се оказа, че и гримьорът Валентин Кулагин към този момент е минал по този път.
В коментар под обява със скрийншот по какъв начин Георги Христов атакува Бачорски за повторно, пишейки си статус във Facebook: „ БоклукА си е отпадък! И с компания! “, заигравайки се с компанията за разчистване на Даниел, Кулагин написа:
„ Този е огромен досадник. Беше ми намерил номера и ми звънеше пийнал в 3 през нощта. Още малко ще го изчакам и ще му обявявам диалозите на този селтак “.
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР