Естрадната легенда Лили Иванова отнесе куп шеги на свой гръб

...
Естрадната легенда Лили Иванова отнесе куп шеги на свой гръб
Коментари Харесай

Рачков се гаври с Лили в шоуто си! Комикът отмъсти на Вечната Амбър, че го нарекла палячо

Естрадната легенда Лили Иванова отнесе куп смешки на собствен тил в „ Забраненото шоу на Рачков ” на 24 октомври в зала 1 на НДК, възмутени са фенове, участвали на спектакъла. Водещият на „ Маскираният артист ” разкрил представлението си с люти насмешки за възрастта на 80-годишната звезда, дочу HotArena.

„ Вие сте пристигнали тук поради Лили Иванова. Ама нея я няма. Динозаврите от дълго време изчезнаха. Тя е на няколко хилядолетия. Роднина е на Тутанкамон ”, почнал вечерта комикът, копирайки закачките на Слави Трифонов с изпълнителката на „ Камино ”. След това не спрял да се киска самичък на личната си смешка, а някогашният министър на културата Вежди Рашидов се заливал от смях, седнал на първия ред в залата.

Според сътрудници на Рачков, подигравките му с Лили си имали предистория. Преди години певицата го нарекла халтураджия и клоун, а думите й достигнали до ушите на честолюбивия артист. В свои изявленията пък певицата постоянно е подчертавала, че не харесва ниските мъже, които са „ бъкани с всевъзможни комплекси ”. Възможно е бургазлията да се е разпознал...

След като развеселил публиката, Рачков решил да опише занимателна история от своето житие-битие. Комикът споделил по какъв начин отишъл в провинцията на дискотека. Шефът на заведението отишъл да се запознае с него и му споделил, че е огромен негов почитател. Рачков не бил в въодушевление да се заседява дълго, само че притежателят упорствал да го настанят във вип сепаре и да го поздравят по микрофона. Заради ентусиазма му, артистът приел. „ Тази вечер при нас е един огромен и доста обичан  от цяла България артист. Моля вашите овации за... Краси Радков ”, изцепил се притежателят. Митко се почувствал доста афектиран и споделил, че ненадейно му се е доспало и си тръгнал, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР