Естония подкрепя пълноправното членство на България в Шенген. Това заяви

...
Естония подкрепя пълноправното членство на България в Шенген. Това заяви
Коментари Харесай

Външният министър на Естония: С България мислим еднакво

Естония поддържа пълноправното участие на България в Шенген. Това съобщи преди два дни министърът на външните работи на Република Естония на конференция, откакто беседва с вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел.

Маргус Цахкна акцентира също по този начин, че България и Естония имат обичайно положителни връзки.

Призова да „ поддържаме едни и същи цели – мир в Европа и нова архитектура за сигурност “ и уточни, че е доста значимо страната ни да продължи да работи за участие в еврозоната.

Няма потребност да присъствате физически в страната ни, можете да станете „ електронен жител “ – към този момент имаме над 100 000 такива. Можете да кандидатствате незабавно след изявлението – предлагам Ви го. Някой ще се свърже с Вас и ще станете електронен гражданин. Ако сте електронен гражданин на Естония, имате същите благоприятни условия в електронната ни среда, електронните ни услуги – за насърчаване на бизнес, за разкриване на компания. Цялата тази инфраструктура става налична за Вас. , сподели още Маргус Цахкна.

" Абсолютно, в границите на минути, не месеци. Цялата тази инфраструктура, основаното от нас като ИТ страна, става налично за Вас. Няма потребност да присъствате там физически, само че ще бъдете част от нашите другари ", отговори външнят министър на Естония на въпроса по кое време може да се стартира бизнес, без да се върви на място.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР