Естествено, че в Закона за автомобилните превози става въпрос за

...
Естествено, че в Закона за автомобилните превози става въпрос за
Коментари Харесай

Валери Симеонов: В Закона за автомобилните превози става въпрос за лобизъм, но той е в полза на хората

Естествено, че в Закона за автомобилните транспорти става въпрос за лобизъм, само че той е в интерес на хората, които имат потребност от незабавна помощ. Това сподели заместник-председателят на Народното събрание и водач на НФСБ Валери Симеонов по време на дебата по Закона за автомобилните транспорти за частните коли за спешна помощ, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус " Валери Симеонов прикани всички парламентарни групи да поддържат закона като извънредно нужен. " Да, просрочен е, само че би трябвало ли да закъснее още? ", попита още водачът на НФСБ.

По думите му това Народно заседание е било с прекомерно доста политика и много лимитирана делова активност.

" Нормално е да приключи по този метод. Упреците, които чухме от тази естрада са лишени от каквото и да било съображение. Законопроектът е импортиран, с цел да ограничи, с цел да предотврати продължаването на една извънредно рискова, нездравословна практика- превозването на заболели, на хора със незабавна здравна помощ с значително случаи оставени безусловно пред вратата на заведението, изсипани против съответните суми. Става въпрос за ограничението на всички тези нелегално функциониращи транспортни средства, които с реплика на наименованието или със задължаващи знаци по тях правят транспорти и те не са лимитирани ", разяснява още Симеонов.

" За какъв лобизъм става въпрос? Естествено, че става въпрос за лобизъм, само че той е за тези хора, които имат потребност от незабавна помощ. Това е лобизъм, в случай че имате поради това е. Никакъв различен лобизъм няма. Ако имаше лобизъм, добре би било сътрудниците да назоват за кои компании става въпрос. Аз съм вносител на този законопроект и това надълбоко ме наскърбява ", сподели още водачът на НФСБ.

Той означи, че никой до момента не си е разрешил да го упреква в лобизъм. " Проблемът би трябвало да се реши. Това, че Народното събрание приключва би трябвало ли да го оставим за идващото Народно заседание ", попита още Валери Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР