Еспадрилите - увереност и стил Отличителната им характеристика е плетената подметка

...
Еспадрилите - увереност и стил
Отличителната им характеристика е плетената подметка
Коментари Харесай

Най-доброто модно трио за стилна визия – еспадрили, раница и слънчеви очила

Еспадрилите - убеденост и жанр

Отличителната им характерност е плетената подметка от растителни нишки, която в класическия си тип е ниска и плоска. Срещат се и вариации на платформа, които образно удължават краката и по тази причина са най-ефектни с мини рокли и поли. Горната част нормално е текстилна, само че се оферират по-луксозни модели от кожа. Особено забавни са еспадрилите с връзки, които може да пристегнете като кецове, както и тези с друго изрязване на саята. По-нестартните модели приличат на затворени сандали с дълги връзки, които се обгръщат към глезена или прасеца.

Орнаментите също могат доста да трансформират визията на еспадрилите, като тук може да избирате от закачливи пискюли, пъстроцветни и ярки принтове или пък кожени вложки. Остава единствено да намерите подобаващото облекло - свободни или вталени рокли, поли, туники и клинове, къси панталони. Ако предпочитате по-спортен жанр, заложете на дънки и втален топ. А за по-делови тип комбинирайте еспадрилите с ленен 7/8 панталон с висока талия и необятни крачоли, скъсена риза и шапка с необятна външна страна.

Очилата - повече от аксесоар

Те са един от най-носените фешън продукти, по тази причина се срещат в толкоз доста стилове. Значителна част от дамите не излизат без, просто тъй като те са повече от аксесоар. Освен че пазят очите от слънцето, те са на първо място израз на убеденост, класа и самочувствие. Затова не е инцидентно, че производителите стартират нови и нови технологии, материали и дизайн. Една от настоящите трендове е на огромните и извити стъкла, които постоянно покриват веждите. Това е футуристичен жанр, въодушевен от умните очила за виртуална действителност. Да, последният вик на модата са рамки от дърво, исполин или въглеродни нишки и цветни стъкла, само че всички знаем какви са класиките в тази категория.

Слънчевите очила са освен нужда, тъй като в случай че са определени вярно, те могат да оформят лицето и да подчертаят чертите ви. Моделите с кръгли стъкла, да вземем за пример, навяващи ретро чувство от 70-те години, стоят отлично на хора с правоъгълни лица и остри очертания. Култовите авиаторските очила с извити стъкла стоят съвършено на множеството лица, като се изключи кръглите. Този дизайн придава мекост дори на острите брадички и отсечените чела. Ако вашето лице е кръгло или овално, най-добре ще ви стоят квадратни или правоъгълни очила, както и вид “котешко око ”.

Раницата - сателит за всеки ден

Всъщност, раниците са едни от най-предпочитаните ежедневни чанти от дамите. Представете си майка, накупила пелени и артикули за бебето, забързана за лекции студентка или пък бизнес дама, която всеки ден носи бележници, таблети или преносим компютър, паралелно с всичките си останали такъми. Портмоне, ключове, гримове, телефон - няма да продължаваме листата.

В раницата всяка движимост има несъмнено място. Всичко е проведено. Всичко е под надзор, а и ръцете ви са свободни. И като споделяме, надалеч нямаме поради единствено спортните модели. Кожените раници са елегантни и доста качествени. Металните клипси и ципове, мекият тил и добавените отбрани за сигурност са невероятни преимущества. Визията им е впечатляваща.

А в този момент си представете всичко това в едно. Тройната композиция от еспадрили, раница и слънчеви очила е постоянно ефикасна, без значение дали главното ви облекло е необятна туника и чеп, ленен панталон и топ без ръкави, дънкова рокля или просто облеклата, които най-вече обичате да носите.

Сподели:

Още от Любопитни

 Елизабет Втора забранила първокласните ваканции на Кейт и Уилям: Една бъдеща кралица не може да показва сходен лукс!

Елизабет Втора забранила първокласните ваканции на Кейт и Уилям: Една бъдеща кралица не може да показва сходен лукс!

21 авг 17:40 0 2142  „ Vogue “ събра „ остарели чанти, но от най-лачените “

„ Vogue “ събра „ остарели чанти, но от най-лачените “

21 авг 17:29 0 798  Майки идиотки всеобщо кръщават девойките си Барби

Майки идиотки всеобщо кръщават девойките си Барби

21 авг 11:03 0 1176  Българска горделивост! Нашето момиче Каролина Йотова е финалист световния конкурс на института Конфуций в Китай! Гласувайте!

Българска горделивост! Нашето момиче Каролина Йотова е финалист световния конкурс на института Конфуций в Китай! Гласувайте!

20 авг 14:09 0 1288
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР