Есил Дюран се държи доста заповеднически със съпруга си, твърди

...
Есил Дюран се държи доста заповеднически със съпруга си, твърди
Коментари Харесай

Тя коли, тя беси! Есил Дюран разказва играта на кроткия Бори...

Есил Дюран се държи много повелителен със брачна половинка си, твърди Уикенд.

Певицата третира благоверния си не като житейски сътрудник, а като лакей. Тя непрекъснато издава команди към него, а той покорно ги извършва.

Преди дни фолк звездата и бащата на сина й Харис – композитора Борис Павлов, пътуваха с джипа си по ул. „ Раковска”. Черното беемве караше Бобо, а обичаната му жена се беше настанила на предната дясна седалка. По някое време колата спря пред супермаркет и водачът потегли да излиза. Докато мъжът й слагаше защитна маска на лицето си и се измъкваше от автомобила, Есил му даваше указания какви хранителни артикули да купи от магазина.

„ Гледай салатите да са по-големи и свежи. Ако не са, не вземай”, заръча тя. Певицата остана във возилото, не й и хрумна да помогне в извършването на покупки.

Преди да хлътне в комерсиалния обект, Борис се спря в разположения на улицата щанд за зеленчуци. Оттам той избра две връзки лук, две по-големи марули, краставици и репички. В същото време дегизираната с черна шапка и слънчеви очила Есил организира диалог по джиесема в джипа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР