Есил Дюран отпразнува своя 54-и рожден ден на 5 юли,

...
Есил Дюран отпразнува своя 54-и рожден ден на 5 юли,
Коментари Харесай

Синът ми трябва да види реалния свят: Есил Дюран

Есил Дюран отпразнува своя 54-и рожден ден на 5 юли, а това даде мотив и за непредвидени равносметки от страна на фолкдивата, които доста изненадаха почитателите й. Звездата призна, че е направила нещо нетипично за нея във връзка годишнината си, правейки ретроспекция на всичко досега в живота си.

" Смятам, че още до на никое място не съм я докарала. Имам доста, доста работа да правя и най-важната ми задача, в случай че до момента е била да потвърдя на света, че аз живея и заслужавам тяхното внимание, в този момент е по-скоро аз дали мога да заобичам и хората, които не ме обичат. Дали мога да се любувам не просто на света, а на света на другите, които са по-различни от мен, които не са съгласни с мен. Искам да намеря по-лесен път да доближи до тях ", показа неотдавна изпълнителката в " Тази събота и неделя "  по bTV.

Есил Дюран наскоро бе и измежду звездите, които подкрепиха с присъединяване си " София прайд ", което й навлече много смесени мнения в мрежата. Самата тя не крие, че с това си решение е провокирала голя  хейт по собствен адрес, само че и не съжалява, че го е взела.

" Тези хора са нашите деца. Абсурдно е, че по време по прайда от другата страна имаше шествие, което беше на християнското семейство, а тези деца са децата на тези християни ", сподели още певицата.

 undefined

Изпълнителката счита, че главният проблем на обществото ни е неналичието на доверие.

" Ние нямаме доверие на никого, да не приказваме за нашите полиците. Каквото и да ни кажат, осъждам към този момент по себе си, в случай че преди 5-6 години мислех, че можеш да повярваш, да тръгнеш, да развееш концепцията, към този момент не съм сигурна. А това, с цел да ви го кажа през днешния ден, значи, че те са се постарали много за това ", горчиво признава Есил Дюран.

Фолкзвездата е щастлива и задоволена в персонален проект. Радва се на обичта на своя брачен партньор - композиторът Борис Павлов, а като най-голямото си достижение дефинира това, че е отгледала едно прелестно момче. " Вече вижда резултатите и това ме кара да хвърча, да се усещам толкоз задоволена – аз и татко му ", признава тя.

Споделя още, че синът й в този момент работи по едно стажуване, а нейната цел като майка е ясна:

" Искам да премине през доста работи, да работи физически труд, навсякъде… В момента оказва помощ за едни корпоративни празненства, подрежда маси, пътува с рейс. Досега не е пътувал с рейс, тъй като мама го дундуркаше. Реших, че той би трябвало да види какъв е действителният свят, да се научи, да натрупа опит, с цел да може да избере какво желае да работи. Щастливи сме, че изпитва задоволство от това, че припечелва по някой лев ".

 undefined

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР