Eсента вече е тук! Много хора тъгуват по лятото, дългите

...
Eсента вече е тук! Много хора тъгуват по лятото, дългите
Коментари Харесай

3 зодии ги очаква любовна и прекрасна есен

Eсента към този момент е тук! Много хора тъгуват по лятото, дългите нощи, топлото време, морските завършения и занимателните вечери в парка с другари. Но истината е, че есента е доста сантиментален и хубав сезон. Може да се любуваме на окапалите листа и премяната на природата, дълги разходки в парковете, както и да се гушнем до обичания човек в студените вечери. Ето за кои зодии есента ще е любовна и прелестна, съгласно „ Elite Daily “, представен от struma.bg.

Овен

Есента идва със сезона на Везните и за Овните това значи, че фокусът се измества върху връзките, салдото, партньорствата. Те са самостоятелни хора, само че в този момент ще се изправят пред провокации, изключително в сантименталната сфера. Но провокации в положителния смисъл на думата. Сега е време да се вгледат във връзките си с другите и да поработят върху тях. Не би трябвало да разчитат единствено на себе си. Ще са окуражени да прекарват повече време с околните си и да разчитат на тях. Много са обществени през есента и схващат по какъв начин най-добре да се свързват с близките.

Близнаци

Чака ги ангажиран сезон. Стават още по-общителни, само че на фокус ще бъдат и творчеството, пристрастеността, романтиката. Трябва да открият салдото, насладата и хармонията в тези сфери. Сега е времето да вършат това, което вършат най-добре – да се социализират. Нека намерят нови и вълнуващи способи да се свързват с другите хора, с които имат общи ползи. И да не не помнят за романтиката. Чудесно време за вървене на занимателни срещи, празненства и да изразят себе си. Ще се усещат подтиквани и стимулирани.

Везни

Това е техният сезон, по тази причина тези зодии ще са в най-романтично въодушевление. За тях връзките, контактите и обединеността постоянно са били водещи тематики, в този момент изпъкват още повече. Прекрасно време да излизат, да флиртуват, да поддържат връзка с доста хора, да вървят на разнообразни събития, да са в разнообразни компании – нещо, което е в кръвта им. Цялото внимание ще е ориентирано върху тях. Да чакат доста ухажори. Ще са доста заети.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР