Есента може тепърва да настъпва, но вече имаме ясна представа

...
Есента може тепърва да настъпва, но вече имаме ясна представа
Коментари Харесай

Сексапил, кожа и дантели в Милано

Есента може занапред да настава, само че към този момент имаме ясна визия какви ще са стилните трендове за пролетта и лятото на 2024 година Защото Седмицата на модата в Милано отмина и видяхме предложенията на най-популярните италиански фешън марки.
 Бела Хадид, Gucci. Versace, Chanel и винтидж тоалетите й в Кан
Старите рокли, с които Бела Хадид се появи в Кан

Моделът е почитател на винтидж модата

Едно от най-очакваните дефилета беше това на Tom Ford . Самият Форд се отдръпна от позицията на креативен шеф на марката си предходната година, а това е първата сбирка с Питър Хоукинс отпред.

Елегантност, кожи и съблазън са думите, с които бихме я описали.

Кожа, само че и извънредно приятна композиция на цветове като оранжево, гълъбово синьо, охра ни чакаха в сбирката на Fendi . А главен акцент бяха известните модели чанти на марката.
 Снимка 635371

Max Mara e една от обичаните ни сбирки на тазгодишните дефилета в Милано. В нея няма нищо изненадващо - просто стройни силуети, грациозност и женственост. И точно това ни радва.
 Снимка 635370

Prada се обърнаха към мъжкото облекло, с цел да се вдъхновят за дамската си сбирка за идващото лято. Строгите блейзъри контрастираха с ефирни топове и обувки в розово.

Gucci също са с нов дизайнер след напускането на Алесандро Микеле. Това е Сабато ди Сарно, който е бръкнал надълбоко в съкровищницата на италианската марка, с цел да я върне към корените й, когато фамилия Гучи към момента има нещо общо с нея.

Dolce & Gabbana заложиха на някои от най-популярните модели в света като Ирина Шейк и Наоми Кембъл, с цел да ни показват творенията си. Дантели, шифон, жартиери и доста черно ни припомнят за какво дизайнерското дуо се радва на известност при всяко потомство.
 Снимка 635365

Ferragamo са следващата фешън къща с нов дизайнер - Максимилан Дейвис. Британецът също е заложил на много кожени елементи и даже цели костюми от лицева кожа - очевидно това ще е стабилен тренд идната година.
 Снимка 635368

Какво може да чакаме от Versace ? Млечни отенъци на жълто, синьо, зелено, кукленски модели рокли, металически искра, присъщото каре на марката и една луксозна Клаудия Шифър на подиума.
 Снимка 635369

Giorgio Armani закри Седмицата на модата в Милано и неслучайно този исполин на модата е оставен за край. След десетилетия в бизнеса сбирката му още веднъж съставлява пресен взор към типично италианската класа и точност към детайлите.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР