Есента дойде, но вътре в нас е лято. Лято ще

...
Есента дойде, но вътре в нас е лято. Лято ще
Коментари Харесай

Мери от „Мери бойс бенд“ за предстоящото си турне

„ Есента пристигна, само че вътре в нас е лято. Лято ще бъде и на местата, които в този момент с Миро ще посетим. Това е последната част от това турне, което стартира при започване на годината. Албумът „ Продължавай да мечтаеш “ е такова обръщение, което си коства да бъде показано още малко. “

Това сподели в предаването „ Добро утро, Европа “ вокалистката на „ Мери бойс бенд “ Мария Мутафчиева, която ще показа своя независим албум „ Продължавай да мечтаеш “ с сантиментални концерти за китара и глас в Стара Загора, Варна и Пловдив.

„ Финалните концерти от турнето са напълно акустични, с китара и глас. Чакаме ги с огромно неспокойствие. Акустичните концерти са доста разнообразни. Те носят тази вълшебна атмосфера на първото шерване, тъй като песните звучат по метода, когато са създавани. Много чисти, без напудрянето по-късно, когато ги представяш. Разказите, страстите, шерването, което хората имат с мен преди, по време и след концерта, в никакъв случай не се повтаря. Затова ги чакам тези срещи, доста “, показа Мери.

 

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР