ЕС предложи да сключи споразумение, което да позволи на 18-30-годишни

...
ЕС предложи да сключи споразумение, което да позволи на 18-30-годишни
Коментари Харесай

ЕС предлага да сключи споразумение за младежка мобилност с Обединеното кралство

Европейски Съюз предложи да подписа съглашение, което да разреши на 18-30-годишни жители на Обединеното кралство да работят и учат в блока до четири години.

Европейската комисия в четвъртък съобщи, че ще изиска утвърждение от страна-членка за започване на договаряния с Обединеното кралство за възобновяване на способността на младежите в Европейски Съюз и Обединеното кралство да живеят и работят в страните на другите.

>

„ Колкото повече младежи има от двете страни на Ламанша, толкоз повече усилваме опцията и вероятността да сме в положителни връзки, тъй като идващото потомство се познава доста добре “, Урсула фон дер Лайен, президент на комисията, сподели в Брюксел.

Но получи студен отговор от опозиционната Лейбъристка партия в Обединеното кралство, която води в социологическите изследвания преди изборите, предстоящи тази година.

Длъжностен представител на Лейбъристката партия сподели, че партията вижда схемите за младежка подвижност като „ синоним на независимост на придвижване “, отбелязва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР