ЕРП Север приключи пореден етап от изграждането на въздушна кабелна

...
ЕРП Север приключи пореден етап от изграждането на въздушна кабелна
Коментари Харесай

ЕРП Север завърши инвестиционни обекти на стойност 400 000 лева в област Варна


ЕРП Север завърши следващ стадий от построяването на въздушна кабелна мрежа в околност Добрева чешма край Варна. Монтирани са нови железобетонни стълбове и проводници от извит изолиран вид. С новопоставените детайли от електроразпределителната мрежа инвестицията в региона от предишното лято до в този момент надвишава 320 000 лв..

Електроразпределителното сдружение започва плана за създаване на въздушна мрежа в Добрева чешма в отговор на засиленото строителство и повишеното търсене на жилищни обекти в местността. Новите уреди ще могат да поемат нарасналото ползване и ще обезпечат сигурността на електрозахранването в региона.

Завърши и рехабилитацията на въздушната мрежа ниско напрежение в град Вълчи дол в област Варна. Инвестицията на ЕРП Север е на стойност над 70 000 лв. и включва подмяната на към 5000 метра извит изолиран проводник. Направена е експертна ревизия на стълбовната мрежа в града и са инсталирани нови уреди в набелязаните сектори.

Електроразпределение Север е част от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна. Дружеството ръководи и поддържа електроразпределителна мрежа с обща дължина от 42 185 км. на територия от близо 30 000 кв. км и обгръща 9 административни области в Североизточна България - Варна, Велико Търново, Габрово, Добрич, Разград, Русе, Силистра, Търговище и Шумен.

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР