Ерик Хосмър обяви оттеглянето си от бейзбола в сряда след

...
Ерик Хосмър обяви оттеглянето си от бейзбола в сряда след
Коментари Харесай

Ерик Хосмър се оттегля от бейзбола след 13-годишна кариера и титла от Световните серии

Ерик Хосмър разгласи отдръпването си от бейзбола в сряда след 13-годишна кариера, включваща продобиване на четири златни ръкавици и помагане за извеждането на Канзас Сити до победа в Световните серии 2015.

34-годишният Хосмър беше освободен от Чикаго Къбс на 25 май, откакто означи.234 с два хоумръна в 31 мача. Играчът от първата база реши да не преследва други благоприятни условия за игра.

„ Трябва да си 110% предан и да правиш каквото е належащо както физически, по този начин и душевен, с цел да играеш на равнище висша лига и стигнах до миг, в който към този момент го нямаше — сподели Хосмер. „ Много съм удовлетворен от кариерата си. Чувствам, че реализирах доста, бях измежду доста страхотни хора и имам доста положителни истории за описване. “

Хосмър ще стартира да споделя тези истории в ефир, откакто си партнира с някогашния съотборник от второстепенната лига Антъни Сератели, с цел да сътвори MoonBall Media, която започва подкаст, наименуван „ Diggin’ Deep “. Хосмър ще бъде един от водещите на шоуто.

„ Сега,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР