Ергенката Маги Томова отрече, че има деца! Имаше много спекулации

...
Ергенката Маги Томова отрече, че има деца! Имаше много спекулации
Коментари Харесай

Самотна майка ли е Маги от Ергенът?

Ергенката Маги Томова отхвърли, че има деца! " Имаше доста спекулации по отношение на това дали имам деца. Повярвайте ми, че в случай че имах, това щеше да е първото нещо, което да споделя в предаването с горделивост ", показа една от фаворитките на Алек Младенов.

Мнозина бяха повярвали, че чаровната русокоска е самотна майка с дете. Причината за това - фотография, в която Маги е прегърнала едно момиченце. Детето в фотографията се оказва, че не е отроче на Маги, а нейна племенница. " Това е Ивая, моята племенница. Имам и прелестен племенник, само че той към този момент е огромен и не желае да се снима с вуйна си ", споделя миската.



Знае се, че 36-годишната варненка е победителката на третия сезон. Изтече информация, в която проницателни фенове са забелязали елементи, които разкриват цялата истина! Още в първия епизод победителката в булчинска рокля е показана, само че без да й се вижда лицето. На екран ясно си проличава татуировката й, която по други фрагменти е разчетена, че е владеене на русокосата дама, която е упреквана от останалите участнички, че е прекомерно стара за Алек.

Както към този момент писахме неведнъж, до края на шоуто остават русокоските Надежда Вишева и Маги Томова. Алек обаче им оставя писмо, с което им афишира, че нито една от тях не е почтена за сърцето му. Прави това във видеообръщение, което дамите гледат и остават попарени, когато чуват думите му..

Интересно е, че оповестената за мама Маги ще се изправя на финала в конкуренцията за сърцето на предприемача Алекс против друга майка - Надежда Вишева, родителка на 9-годишно момченце.

Междувременно се появиха клюки, че постъпката на ергена в края на шоуто, а точно да не си избере победителка, не е инцидентна. Причината за това бил фактът, че Алек в действителност си имал възлюбена и никак не си търсел нова жена. За момента няма безапелационна изясненост дали това е по този начин, само че форумите на предаването са цялостни с сходни изказвания. Според клюките след края на шоуто Алек продължава да бъде с избраницата си. И двамата си живеели щастливо. Мацката до Алек била във форма, към 30-те и русокоска.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР