Ергенът Виктор Стоянов намери ново поле за изяви. След като

...
Ергенът Виктор Стоянов намери ново поле за изяви. След като
Коментари Харесай

Ергенът Виктор Стоянов намери ново поле за изяви

" Ергенът " Виктор Стоянов откри ново поле за изяви. След като завърши първият сезон на шоуто, той се снабди с огромна известност и доста оферти за работа. Фитнес гуруто се изявява като рекламно лице, като водещ на разнообразни мероприятия, възнамерява да напише книга, а към този момент е и артист. 

Мачото е взел присъединяване в най-новия филм на Мариан Вълев – " Чалга ". Виктор бил уверен, че е доста надарен и сметнал, че това е добра опция да пробие в кино средите. Изявата му в " Ергенът " пък може да се смята за опит – въпреки всичко съумя да баламосва 22 дами и да показва артистични заложби.

Ролята на Виктор в лентата на Вълев е епизодична. Мариан е доста удовлетворен от представянето му пред камерата и не пести суперлативи. " Той се оказа прелестно момче, което аз не познавах до този миг. Талантлив е и е изпълнителен. Неговата роля е на един много лекомислен артист от телевизионните сериали, от така наречен звезди. Страшно занимателна дребна роля! Общо взето, всички артисти са с дребни функции като се изключи основната ни героиня, която се играе от Елеонора Иванова. Следейки нейния живот, фенът вижда и останалите артисти, които оказват помощ тя да катализира своя облик ", разяснява Куката от сериала " Под прикритие ". Участие във кино лентата взема и актуалната му другарка – гимнастичката Цвети Стоянова.

Говори се, че Виктор леко злобеел по адрес на новия " ерген " Евгени Генчев, защото скоро цялото внимание ще е ориентирано към него. Известно е, че Стоянов е доста суетлив и тесногръд – той откровено завиждал на своя " правоприемник " и копнеел отново да е под светлините на прожекторите.

Извън професионалните изяви, персоналният живот на фитнес гуруто също потръгна. От близо година той има връзка с влогърката Мария Тарашманова. Приятелката му е на 25 години и обича да пътува по света и у нас, като споделя красиви фотоси от прекарванията си в обществената мрежа. Неотдавна с Виктор са бяха дружно в Бодрум, постоянно обикалят и из България в обща компания.

Интересна детайлност е, че влюбените са почнали случка още преди фотосите на първия сезон на " Ергенът ", но заминаването на Стоянов за Турция ги отдалечило. Той към този момент бил подписал контракт и нямало по какъв начин да се откаже. Мария не била изключително щастлива от този факт, но се надявала, че Виктор ще си тръгне без дама, както и се случило след това. Фитнес инструкторът бързо открил, че с победителката Виктория Капитонова нямат допирни точки и се върнал при тръпката си Тарашманова, която го приела с отворени прегръдки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР