Ергенът“ напълни българския ефир с всевъзможни кифли“. И преди беше

...
Ергенът“ напълни българския ефир с всевъзможни кифли“. И преди беше
Коментари Харесай

Ей такива кифли са в „Ергенът“! Ева излъга цяла България, а сега за награда се разхожда без гащи. Срамота!

„ Ергенът “ изпълни българския ефир с всевъзможни „ кифли “. И преди беше зле, само че това предаване даде опция на безмозъчни и развратни дами да станат известни, което не е добре.

Такъв е казусът с Ева Георгиева. Макар да е певица и даже да е взела участие във видеоклип с Даниел Петканов, никой не беше чувал за нея, до момента в който преди година не цъфна в ефира на БТВ. Там тя не сподели нищо и сама се набута да целува Виктор.

Още тогава обаче нулевият й морал лъсна, тъй като след шоуто се оказа, че Ева има гадже. Независимо от това обаче тя е решила да се развява в предаване за обич, а всичко единствено и единствено да стане известна.

Що за мъж може да търпи такива евтини номера от страна на половинката си, се пита в загадката. Този до Ева обаче изтърпя всичко и през днешния ден отново е с нея, което граничи с мазохизъм.

Ева продължава да показва какъв брой е обикновена и вятърничава. Преди дни тя бе уловена да се разхожда на открито без долни дрехи.

Певицата бе щракната с дълга рокля с цепка, само че при една от позите на тялото ясно се вижда, че под нея няма бикини, няма нищо.

Всички сме смееха на Благовеста Бонбонова, че е Блага Гащите, само че очевидно и нейна някогашна другарка може да се окичи с този прякор.

Припомняме, че Ева е единствената, с която Александра Гърдева е близка след „ Ергенът “. Двете са толкоз развратни, че даже не крият, че са се целували взаимно, като даже се твърди, че са правили и секс една с друга.

Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР