ЕРА Напускаме ЕС на 31 октомври на всяка цена. Това обеща

...
ЕРА
Напускаме ЕС на 31 октомври на всяка цена. Това обеща
Коментари Харесай

Премиерът на Великобритания категоричен: Напускаме ЕС на 31 октомври на всяка цена

 ЕРА " Напускаме Европейски Съюз на 31 октомври непременно. " Това даде обещание новият министър председател на Англия Борис Джонсън в първата си тирада като водач на страната пред " Даунинг стрийт " 10, оповестяват английски медии.

Джонсън е уверен, че може да реализира съглашение за отбягване на инспекции на границата с Ирландия. Той подсигурява статута на работещите на Острова жители на страните членки на Европейски Съюз.

" Трябва да сме подготвени да напуснем митническия съюз на Европейски Съюз ", разгласи някогашният кмет на Лондон и някогашен външен министър на Обединеното кралство. Той сподели, че желае да сплоти страната. Поиска ново партньорство с Европейски Съюз. Първата стъпка е да благодари на жителите на Европейски Съюз, които работят във Англия. При неговото държавно управление те ще получат цялостно право да останат, написа EPA, представени от news.bg.

Според него Брекзит без договорка е " далечна възможност ". По думите му, в случай че няма договорка, Англия ще си спести 39 милиарда английски лири.

" Да, ще има компликации, в случай че няма съглашение ", призна Джонсън и акцентира, че неговото обръщение към бизнеса е, че не решенията водят до проблеми, а отводът да се вземат решения.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР