Енерго-Про подкрепи проект за осигуряване на по-вълнуваща и стимулираща среда

...
Енерго-Про подкрепи проект за осигуряване на по-вълнуваща и стимулираща среда
Коментари Харесай

Варненска детска градина се радва на уникален кът, реализиран по проект на частна фирма

Енерго-Про поддържа план за обезпечаване на по-вълнуваща и стимулираща среда за учене и игра в Детска градина № 17 " Д-р Петър Берон “ - град Варна. Проектът получи утвърждение от компанията в интерес на развиването на децата в ранна възраст в направление " Образование “. С получените средства в двора на филиал " Жирафче “ на детската градина бяха построени редица уреди с просветителна и разрастваща уменията на децата цел.

Създаденият " Кът за изобразително изкуство “ със особено оборудвана дъска за изобразяване дава опция на децата да показват своята креативност и изобразителни умения.

Образователната игра " Аз броя “ подкрепя развиването на математическите качества на децата и им дава занимателен метод за учене.

Екологичният автомобил дава опция на децата да демонстрират своето въображение, като ги учи да си сътрудничат и да се забавляват дружно в игра.

Изграден е тунел " Влак “, предопределен за насърчаване на двигателни умения и съгласуваност у децата.

Детската къщурка със занимателни игри " Магазин “ и " Лабиринт животните “ е осъществена, създавайки уютна и просветителна среда. В магазина децата могат да се забавляват с ролеви игри за извършване на покупки, а " Лабиринт животните “ им оказва помощ да разпознават разнообразни скотски типове.

" Енерго-Про за обществото “ е дълготрайна ESG самодейност, посредством която  компанията приветства всички новаторски хрумвания от образователни заведения или общини в цялата страна.  Инициативата има за цел образуването на полезности и настройки за устойчива смяна в интерес на локалната и национална общественост. Документи за финансиране могат да се подават в областите " Образование “, " Опазване на околната среда “, " Изграждане на екологични полезности “, " Устойчиво развиване на градската среда “, " Енергийна успеваемост “, " Безопасно потребление на електроуреди и енергийни уреди “.

Заявленията и критериите за присъединяване са налични на интернет страницата на Енерго-Про на адрес https://www.energo-pro.bg/bg/energo-pro-za-obshtestvoto.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР