Енергийните вампири щъкат навсякъде около нас и непрекъснато смучат силите

...
Енергийните вампири щъкат навсякъде около нас и непрекъснато смучат силите
Коментари Харесай

Енергийните вампири се страхуват от цветя

Енергийните вампири щъкат на всички места към нас и непрестанно смучат силите ни, безапелационни са американски психолози. Такива хора могат да бъдат мъже, дами, началници, подчинени, красиви, грозни, глупави или умни.

Жертвите им са лица с проблеми. С съвършена точност и постоянно без физически контакт енергийните вампири лишават виталните сили на близките. Тези същества капсулират своята същина и страсти, трансформирайки се в нарцистични човеци, които се зареждат с непозната сила.

Известен факт е, че те не са подвластни на вълшебства, по тази причина не могат да се прогонват с червен конец или баене. В такива демони се трансформират най-често хора, които са изгубили допир с природата или имат тежко кармично завещание.

Те изгубват способността си да възстановят енергийния си баланс по натурален път и душeвността им стартира да боледува. Енергийните вампири могат да се трансфорат в същински чудовища.

 Енергийните вампири и цветя

Първата фаза е заразяването с “вампирския вирус ”. Хващат го слабите душевен хора. Началото на вампирската болест е, когато демоните стартират да пият от силата на близки и другари.

“Гладното сърце ” е втората фаза - зареждат се със сърдечна сила, защото не умеят да обичат, търсят някой да ги подари с любовта си.

Постепенно се стига досега, наименуван " убий и изяж " - когато не могат да живеят без непрекъсното зареждане, а единственият блян, който ги движи, е властта.

В петата фаза вампирът се храни най-вече със полова сила. Той алчно гълтам силите на половинката си и не съумява да резервира своето семейство.

По физически белези енергийните вампири не могат да се разпознаят. Контактите с тях няма по какъв начин да бъдат избегнати, в случай че сходни същества са ваши сътрудници.

Затова в никакъв случай не стойте с тил към човек, който смятате, че е енергиен върколак. Винаги гледайте такива хора право в очите.

Друг метод е, като се обкръжите с живи саксийни цветя, само че не кактуси.

Трети метод е да поставите на бюрото си пирамида, цялостна с бистър прахуляк.

Не съчувствайте и не съжалявайте от сърце жалващите се пред вас, с цел да не приемете отрицателната им сила.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР