Енергията у дома: как да го защитим от негативизъм? Как

...
Енергията у дома: как да го защитим от негативизъм? Как
Коментари Харесай

Енергията у дома: как да го защитим от негативизъм?

Енергията вкъщи: по какъв начин да го защитим от негативизъм? Как да определите дали има негативна сила в къщата ви? Какво да извършите, с цел да се отървете от нея?

Как да премахнете негативните енергийни потоци благодарение на етерични масла, стайни цветя, с цел да запълните къщата с позитивна сила?

Удобно ли ви е вкъщи? Чувствате ли позитивна сила или в противен случай, усещате фини отрицателни трептения? Как да разберете с каква сила е изпълнен домът ви и по какъв начин да го напълните с позитивна осцилация. Ето потребни препоръки за енергийни жилища.

Спомняте ли си, че, когато се върнете вкъщи, възприятието на неоснователно безпокойствие не ви напуща или нямате задоволително въздух, главата или стомахът ви боли? Много хора от време на време изпадат в меланхолично въодушевление и се усещат изтощени вкъщи. Тези „ заболявания “ като предписание, изчезват, човек би трябвало единствено да излезе от стаята.

Проверка на аурата вкъщи

За този способ ще ви трябват: кристална чаша, две супени лъжици сол и няколко капки оцет. Сложете две супени лъжици готварска сол в чаша, по-късно деликатно изсипете оцет по стените на чашата и прибавете вода. Оставяме получения коктейл за един ден.

След това проучваме: повърхността на течността е покрита с мехурчета или се е образувала плесен – къщата е цялостна с негативна сила.

Карамфили

За да ревизирате дома си за съществуване на отрицателна сила, направете букет от 10 карамфила, по равно червени и бели. Ако белите цветя изсъхнат първоначално, тогава апартаментът има доста позитивна сила, а в случай че алените – негативна. Най-добре е всички цветя да увехнат по едно и също време – това е сигурен знак за енергийния баланс в къщата. С помощта на същите цветове може да се почисти аурата на вашия дом. Просто изхвърлете алените карамфили, оставяйки единствено белите и налейте нова вода във вазата. Белите карамфили притеглят позитивните трептения и почистват стаята от негативните.

Свещ

Трябва ви единствено една свещ. Запалете я и гледайте по какъв начин тъкмо гори. Равномерното размразяване на свещта е знак, че къщата е изпълнена с горест, машинация и други неприятни страсти. Но смяната във формата и бързото изгаряне на свещта демонстрира, че аурата в жилището е добра.

Няколко метода да освободите дома си от отрицателна сила

Почистване

Колкото и да е необичайно, когато се отървете от праха и мръсотията, вие прочиствате дома си и от неприятна сила. За да подобрите резултата от общото разчистване, би трябвало въображаемо да кажете „ в този момент ще се отървем от отрицателната аура “ и да пренаредите мебелите.

 

Отървете се от боклука

Отървете се от всичко ненужно. Нещата резервират силата, а старите движимости също пречат на къщата да се извърши със свежа сила. Натрупването на ненужни, счупени и остарели, може би даже сладки неща, предизвика застоялост на сила и това се отразява в живота ви: рутина, липса на жизненост, на мощ, потиснатост и горест. Изхвърляйки ненужни неща, превъртете в главата си тези отрицателни точки, от които се отървете дружно с боклука.

Морска сол

 Енергията вкъщи: по какъв начин да го защитим от негативизъм? източник на фотография:https://pixabay.com/

Изсипете сол в контейнери и ги поставете в спалнята. Не крийте солта в килер, чекмеджета или затворени лавици – има потребност от въздух. Сменяйте ги на всеки 60 дни.

Поръсете едра морска сол върху килима, оставете за един час и по-късно почистете с прахосмукачка, като тя би трябвало да се почисти по-късно.

Донесете кофа с вода и по-късно изсипете 5-6 супени лъжици морска сол в нея, и измийте пода в жилището.

В допълнение към енергийното филтриране, морската сол почиства добре аурата на индивида и е потребна за релаксиращи процедури. Можете да извършите вана с морска сол, задоволителни са 1-2 шепи. И откакто вземете душ със солен сапун, измивате освен праха и мръсотията, само че и цялата негативност, която сте съумели да натрупате денем.

Изчистване на пространството със тон

Какво е звука? Това е осцилация, която можем да почувстваме. Смята се, че мощните звуци могат да отстранен отрицателните трептения. Ако се съмнявате, спомнете си вътрешното си положение, когато чуете звън на камбани или овации в залата. За енергийно разчистване на стаята се разходете из нея, мощно пляскайте с ръце, направете няколко поредни пляскания в ъглите, движейки се от горната страна надолу. Когато започнете да чувате ехото от пукането, това значи, че процедурата може да бъде приключена. Ръцете след този обред би трябвало да се измият.

Вземете звънец. Преминете, като звъните във всички пространства на вашия дом, спирайки в ъглите. Трябва да държите камбаната допустимо най-близо до стените, нейният звън би трябвало да е непрестанен. Продължете процедурата, до момента в който чуете, че звънът е станал по-ярък и по-силен.

Друг метод е да свирите на кристални или тибетски купи. Застанете в центъра на стаята и свирете с купата, до момента в който усетите смяна в силата на стаята. На входа на жилището или къщата закачете вятърни камбанки. Основното предписание на този способ е звукът да е прелестен за ушите ви.

Почистване на пространството с мирис и етерични масла

Добър метод да се отървете от отрицателната сила е потреблението на етерични масла и тамян. Вземете ароматни пръчици или аромалампи, поставете ги в стаите и ги запалете. Можете да изберете маслата, които ви харесват най-вече. По-долу ще опишем какви свойства имат другите масла.

 

Портокал – употребява се при липса на сила. Той е антидепресант, ускорява обонянието и спомага за повишение на самочувствието. Насърчава възприемането на позитивна информация, почиства силата. На етеричното масло от портокал се приписва способността да притегля материални благосъстояния и да прави човек по-успешен.

Босилек – облекчава комплексите, покачва самочувствието, в положение е да предотврати въздействието на хора и предмети, които изсмукват силата ви, дава жизнеспособност и мощ, отстранява неуравновесеност, тревога, оказва помощ за облекчение на умората.

Лавандула – това масло оказва помощ за релаксация и за възобновяване на целостта на човешкото енергийно поле, предизвиква бързото физическо възобновяване. Лавандулата се смята за тип талисман против недоброжелатели и всички тъмни същества, понижава експанзията и завистта.

Мелиса – защищава от недоброжелатели, а в случай че поръсите капки от това етерично масло на прага на къщата, се счита, че ще я защищити от всяко зло. Прави индивида по-оптимистичен и късметлия.

Хвойна – оказва помощ да се предпазите от нападателни персони, да намерите излаз от безизходицата, покачва способността на човек да разпознава неистини. Това масло работи най-добре, в случай че закачите специфична купа с капки от него над входа.

Розмаринът е доста мощно масло. Въпреки това би трябвало да се употребява деликатно, защото е противопоказан при хора с хипертония. Помага за излизане от депресивни положения и провокира интерес към живота, покачва енергийната отбрана, а в композиция с масло от хвойна се трансформира в мощен талисман.

 

Мащерка – предизвиква развиването на увереност, оказва помощ за справяне с пороците, само че макар обстоятелството, че покачва способността на аурата да устои на външни отрицателни въздействия, тя е противопоказана при хора, страдащи от хипертония.

Лимон – оказва помощ да се развеселим, облекчава летаргията, разрешава на човек да се усеща по-добре даже в голяма навалица, предизвиква бързата акомодация и избистря мозъка, съживява интереса към живота, а също по този начин оказва помощ да се одобряват трагични условия и загуби.

Чаено дърво – оказва помощ за „ закърпване на дупки “ в човешкото биополе, които са се образували вследствие на неправилни настройки, защищава от експанзия, възвръща зоната на сила над главата.

Стайни цветя

Стайните цветя спомагат за възстановяване на обновяването на силата, изпълват с позитивен заряд и О2. Те са в положение да всмукват негативна и да генерират позитивна аура, сходно на процеса на фотосинтеза, при който се създава О2.

Гераниум – предизвиква хармонията и защитава; Алое – облекчава болести; Фикус – понижава агресивността; Бегония – всмуква негативността; Кактус – обезврежда резултата на отрицателната енергия; Циклама – предизвиква взаимното разбирателство; Иглика – предотвратява кавги; Розмарин – оказва помощ за релаксация и добър сън.

Но наред с тези, които са потребни от енергийна позиция, има растения, които лишават позитивна сила както от хората, по този начин и от пространствата. Например, папратът всмуква позитивна сила. Монстерата се храни и изсмуква сила, рисково е да я държите в апартамент, тя се нуждае от място, където има огромно придвижване на разнообразни хора. Розите и орхидеите не работят добре на меки хора или такива, чиято аура има дупки. Растенията, които боледуват или изсъхват, също стават рискови, тъй че е значимо да се отървете от тях в точния момент.

Снимки

Това са самобитни проводници на сила, самите те не натрупват сила и не я излъчват. Ето за какво, би трябвало да бъдете доста деликатни по въпроса за декорирането на жилището, като се грижите освен за естетиката, само че и за силата. Например, в случай че силата вкъщи е доста тежка, иконите или други духовни изображения ще оказват помощ. Снимките с природа са зареждащи – гора, процъфтяващо умерено езерце. Но фотосите на водопад са неподходящи. Смята се, че те „ отнасят “ освен неприятната, само че и положителната сила вкъщи.

Свещи и разчистване на пространството

Огънят е превъзходен метод за трансформиране на силата от негативна в позитивна. Ето за какво, запалените свещи се употребяват в доста религиозни церемонии. Восъчните свещи почистват най-добре пространството, само че могат да се употребяват и ароматни свещи. Застанете на входа, започнете да се движите със запалена свещ по посока на часовниковата стрелка, обиколете къщата, като обърнете особено внимание на ъглите, както и на местата, където чувате пращенето на огъня или виждате, че восъкът стартира да се пръска.

Когато пламъкът на свещта стартира да гори отмерено, значи всичко е минало добре. След това се предлага да не гасите свещта, а да я оставите да изгори.

Как да защитим енергийно дома си?

И по този начин, отървахме се от негативната сила, в този момент е належащо да притеглим позитивна сила и да установим отбрана.

Начини: виолетовата светлина е мощен талисман против външни отрицателни влияния; изберете всеки предмет като щит. Може да бъде всичко, най-важното е да пресъздавате процеса; вземете златна мрежа с дребен размер и я опънете върху всички порти, прозорци, балкони;

В древността се е считало, че в къщата е нужен нравствен настойник, а нашите баби са употребявали обърната метла.

 

 Енергията вкъщи: по какъв начин да го защитим от негативизъм?

 Енергията вкъщи: по какъв начин да го защитим от негативизъм?

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР