Енергията на е онова невидимо и незабележимо нещо, което ни

...
Енергията на е онова невидимо и незабележимо нещо, което ни
Коментари Харесай

Прочетете този текст, когато почувствате, че душата ви е уморена

 Енергията на е това невидимо и незабележимо нещо, което ни поддържа в сложни моменти и ни оказва помощ да пазим равновесие.

Ако нежната ви душа е изтощена, това е напълно обикновено. И няма нищо неприятно да желаете да бъдете положителни със себе си. Както и Да чувствате това, което чувствате.

А може да рухнете под „ тежестта на личните си кости “. Лошото самочувствие също е обикновено, както е обикновено от време на време да ви притиска горест с незнаен генезис. Няма смисъл да се насилвате да чувствате постоянно благополучие, от време на време си коства да отделите време, с цел да потъгувате.

Да бъдем индивиди е по едно и също време мъчно и прелестно. Животът ни изненадва по най-невероятен метод, само че по същия метод може да разбие сърцето ни. Той ни подарява с скъпи уроци, които способстват за нашия напредък, а също по този начин ни оказва помощ да станем това, за което постоянно сме мечтали. И също по този начин носи загуби, които ще ни трансформират, от време на време трагично.

Животът ще ви накара да работите, да опознавате себе си и да се изцелите, даже макар болката. В този свят е значимо да сте смели и да можете да отстоявате себе си.

Смелостта обаче напълно не значи същински борби, бързо шофиране или подготвеност за вдишване на неоправдани опасности. Смелостта е най-спокойното качество измежду всички познати на човечеството.

Смелостта е да се разсъните заран, макар тежестта в тялото и нежеланието да видите светлината на деня. Смелостта е да се изправите пред това, което ви кара да страдате, да дадете име на страха си и да го успехите непременно.

Смелостта е добрина към себе си, изключително когато наподобява неуместна, когато това не е елементарно и когато въобще не се чувствате такива, каквито сте желали да бъдете.

Смелостта значи да простите на себе си. А също по този начин е и работата, която вършите със своята взискателна и изтощена душа.

Смелостта дефинира какъв брой мощно ви притегля светлината и по какъв начин се променяте, приближавайки се към добротата. Дори и да не знаете какво търсите. Да сте смели значи да си позволите да повярвате, че се развивате, макар че не го усещате.

Да сте смели значи да вярвате в себе си, даже в случай че пътят ви плаши със своята непредсказуемост. Смелостта е вярата, че ви чака освен това. Вие към момента сте в положение да се спасите и да съумеете да намерите благополучие в този безразсъден свят.

Превод на публикацията – When Your Soul Is Exhausted — Read This

Парапсихологът Сергей Лазарев: Всяка болест е помощ и филтриране на душата

 

Щастието не е цел, а непряк артикул. Анализирайки предишното, ти се разграничаваш от казуса, виждаш го все едно от горната страна. Да разберете казуса значи да се абстрахирате от обстановката. Лесно е…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР