Енергиите на Овена губят своята интензивност, но бъдете спокойни, Юпитер

...
Енергиите на Овена губят своята интензивност, но бъдете спокойни, Юпитер
Коментари Харесай

Стрелец, през април е време да запазите ФОКУСА си!

Енергиите на Овена губят своята активност, само че бъдете спокойни, Юпитер към момента е там и слънцето осветява пътя ви до 20-и. Те ви предизвикват да вършиме това, което ви вълнува, или да употребявате гениите си. От друга страна, дисонансите, които идват от Риби и Близнаци, забавят темпото. Те пораждат несъгласия, които, в случай че не сте деликатни, могат да компрометират дейностите ви. През този месец, с цел да постигнете задачите си, би трябвало да сте съсредоточени и да не се отпускате! Може да ви бъде мъчно, само че не е нещо невероятно. Възползвайте се от прагматичните сили, които идват от Меркурий в Телец, с цел да внесете непоклатимост в плановете си. Неговата назадничавост, която стартира на 22-ри, ви предизвиква да имате удобен нюх и да инвестирате в себе си.

Със Сатурн, който препречва пътя ви, може да имате усещането, че шансът ви, който е с вас от няколко месеца, отслабва. Преди да ви обземе отчаяние, пробвайте се да видите нещата по различен метод. Засега шансът постоянно е във ваша изгода, само че с цел да се възползвате изцяло от него, би трябвало да застанете на страната на мъдростта. По този метод ще постигнете упоритостите и задачите си. Във финансовата сфера всичко е наред, в случай че не решите да предприемете забележителен разход. Преди да се ангажирате, проверете дали тази покупка е преференциална.

Съвет на месеца: Сатурн стартира да разкрива отрицателните последствия от вашата самостоятелност. Така че, в случай че желаете да избегнете мъчителни раздели, внимавайте по какъв начин се държите с обичаните си хора.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР