Емрах Стораро призна, че съжалява за връзката си с Теди

...
Емрах Стораро призна, че съжалява за връзката си с Теди
Коментари Харесай

Обиди я жестоко: Емрах отрече да е имал сериозна връзка с Теди Александрова

Емрах Стораро призна, че съжалява за връзката си с Теди Александрова, макар че не назова името й. Припомняме, че двамата имаха много токсична връзка, която приключи със кавги и клюки. От тогава и двамата не са се обвързвали съществено. Имаха буен романс, само че сложиха завършек на случката. Кирливите им ризи станаха обществено притежание на почитателите им, а обвинявания и нападки валяха от двете страни.

Емрах твърди, че макар вниманието от представителките на нежния пол, не може да срещне любовта. Според него идеалната жена би трябвало да му дава мотивация, да е красива, да гради хубаво семейство, без да го натоварва и шпионира.

" Все още съм свободен, нямам си другарка. Досега не съм имал сериозна връзка ", омаловажи връзката си с Теди той. " Има доста работи, за които скърбя. Например някогашната ми, скърбя, че съм бил с нея " – заби ножа в гърба на певицата дребният Стораро.

" Преди Емрах съм имала други мъже, след него отново имам. В персонален проект и преди тази пародийна връзка съм имала съществени връзки. След грозния завършек на тези връзки не бих желала да влизам в детайлности и да споделям с кого съм, по какъв начин се усещам ", показа Теди Александрова.

Автор:  hotnews.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР