Емоционален, вълнуващ, забележителен - такъв бе концертът на Кирил Маричков

...
Емоционален, вълнуващ, забележителен - такъв бе концертът на Кирил Маричков
Коментари Харесай

75 години отпразнува Кирил Маричков в НДК/видео/

Емоционален, трогателен, незабравим - подобен бе концертът на Кирил Маричков и Фондацията, който легендата на българския рок подари на връх рождения си ден на себе си и публиката в пръскащата се по шевовете зала 1 на НДК.

От първата до последната ария в концерта аудитория и музиканти пяха и танцуваха дружно, а най-после на шоуто над 4000 светлинки озариха залата в прочувствен привет към рожденика Кирил Маричков, който е изобилен извор на ентусиазъм за генерации почитатели и музиканти в България. В това бяха единомислещи Наско от БТР, Васил Гюров, група JEREMY?, Валди Тотев и Георги Марков от „ Щурците ". Всички те бяха предизвикани от Фондацията да се включат в концерта със свои обичани части на „ Щурците " и Кирил Маричков.

Истинска еуфория у почитателите провокираха песните „ Две следи ", „ Клетва ", „ Среща ", „ Бяла тишина ". За първи път прозвуча и една от най-новите песни на Кирил Маричков, която ще бъде включена в идния му нов албум - „ Светлина ".

С три биса и нестихващи овации, публиката изпрати своите любимци от Фондацията, а те на собствен ред побързаха да разгласят часа и мястото на новата им среща - 26 май, Лятна сцена НДК.

Емоциите от сцената бяха пренесени в Клуб 1, където притежателите на ВИП билети и най-големи почитатели на Кирил Маричков, негови другари и музиканти пяха „ цветущ рожден ден " на рокаджията, а екипът на НДК го изненада със специфична торта.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР