ЕММАУС, Пенсилвания (AP) — Президентът Джо Байдън каза в петък,

...
ЕММАУС, Пенсилвания (AP) — Президентът Джо Байдън каза в петък,
Коментари Харесай

Байдън казва, че Остин все още има доверието му, но не разкрива, че хоспитализацията е била грешка в преценката

ЕММАУС, Пенсилвания (AP) — Президентът Джо Байдън сподели в петък, че е била неточност в преценката министърът на защитата Лойд Остин да не му споделя за хоспитализацията му предходната седмица, само че той към момента има доверие в своя началник на Пентагона.

Говорейки с кореспонденти, до момента в който обикаляше локални компании отвън Алънтаун, Пенсилвания, Байдън сподели „ да “, когато беше запитан дали Остин е пропуск в преценката да не му каже за положението си. Той отговори: „ Да “, когато го попитаха дали към момента има доверие в управлението на Остин.

70-годишният Остин остава в болница, до момента в който се лекува за затруднения от интервенция на рак на простатата. Неуспехът му да разкрие хоспитализацията си беше остро подложен на критика от членове на двете политически партии и докара до някои апели за оставката му.

Остин беше признат в Националния боен медицински център Уолтър Рийд на 22 декември и претърпя интервенция за лекуване на рака, който беше открит по-рано през месеца по време на обикновен скрининг. Той разви зараза седм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР