Емине Ердоган е съпругата на турския президент - тя е

...
Емине Ердоган е съпругата на турския президент - тя е
Коментари Харесай

Жената на Ердоган - живот в лукс, мислене за харем

Емине Ердоган е брачната половинка на турския президент - тя е с година по-млада от него, женени са от 1978 година. Емине е до брачна половинка си на всички места - постоянно със кърпа и облечена стилно.

Тя беше забрадена и на фотосите с първите дами на срещата на върха на НАТО в Брюксел, на която нашата Десислава Радева впечатли с тоалет.

Семейството твърди, че съблюдава мюсюлманските полезности, а преди време 62-годишната първа дама възмути всички с изявлението си, че османският харем е бил „ учебно заведение, подготвящо дамите за живота”.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА СЕМЕЙСТВО ЕРДОГАН И НА ТОАЛЕТИТЕ НА ЕМИНЕ

„ Харемът е бил школа за членовете на османската династия и учебно заведение, подготвящо дамите за живота”, съобщи госпожа Ердоган, която взе участие в редица женски и благотворителни организации.

Президентът, някогашен кмет на Анкара, и жена му, имат 4 деца - двама синове и две дъщери. Миналата година дребната щерка се омъжи. Повече за клана Ердоган - тук.

Вижте обилната женитба на Сумейе Ердоган

Емине с двете им дъщери:



За първокласния живот, който Емине води, обаче, се приказва много. Преди две години белгийски вестник написа по какъв начин тя е затворила придвижването в Брюксел, с цел да може да пазари на скъпата улица "Авеню Луиз ".

Преди да влезе в скъпите магазини, защитата на първата дама ги проверила, написа турският Sozcu.

Охранителите даже спирали инцидентни минувачи, с цел да не минават. "Г-жа Ердоган е пазарувала. Не е ли необикновено? Това е столицата на Европа. Всички пътища са затворени, всички магазини са затворени. Защото пазари. Невероятно ", написа засегнат очевидец.

Преди година пък Ердоган купила от прочут пазар за антики във Варшава голям брой предмети и мебели от 20-те години на предишния век, измежду които порцеланов сервиз, маса, стол, долап и други, оповестяват в. "Джумхуриет " и в. "Сьозджю ", като се базират на изявления в полския щемпел.

Изданията означават, че до момента в който президентът Реджеп Тайип Ердоган е имал публични диалози в събота в границите на срещата на върха на НАТО във Варшава, неговата брачна половинка е прекарала два часа на пазар за антики в полската столица.

Тя е водила дълги пазарлъци и е купила антики на стойност 50 хиляди $. Емине Ердоган е платила на пазара в злоти, като е похарчила общо 200 000 злоти.

Преди да стигне до върха на властовата пирамида в Турция, 62-годишният Реджеп Тайип Ердоган изминава дълъг и сложен път от оскъдно момче, което продава лимонада и сусамови гевреци по улиците на Истанбул, до кмет на големия мегаполис. Повече от десетилетие Ердоган господства в политиката първо с три мандата като министър председател, а в този момент и като първия непосредствено определен турски президент.

Турските медии го бяха нарекли Малкия Путин поради това, че и двамата политици са последователи на властническия жанр на ръководство.

Емине за първи път видяла Реджеп не онлайн,

а в съня си и почувствала, че този мъж ще е нейният младоженец, описват турски медии. Двамата се видели на конференция на Асоциацията на дамите идеалистки, в активността на която взела участие Емине. Тя учела в влиятелното учебно заведение „ Мехмет паша “, само че не го приключила. На конференцията Реджеп чел свое стихотворение, което развълнувало аудиторията. През 1978 година влюбените се оженили.

Твърди се и че обичаната салата на Емине е от европейската, а не турската кухня -гръцка салата, или зелена с риба звук. Обича да гарнира салатите си с ядки, семена, авокадо.

Биографичният филм за Ердоган "Началникът " - „ Reis “, тя е изиграна от Йозлем Балчъ като млада.

Özlem Balcı, Erdoğan'ın hayatının anlatılacağı "Reis " filminde Emine Erdoğan'ı canlandıracak https://t.co/Vm6HqoNsO3 pic.twitter.com/xbOgQsTpkr
— HaberVer (@HaberVerCom) 14 януари 2016 година
Историята стартира през септември 1961 година с изтезанието на тогавашния министър-председател Аднан Мендерес. По това време президентът, който е роден на 27 февруари 1954 година, е бил на седем години. За първи път публиката вижда порасналия президент през 1994 година, когато той взе участие в изборите за кмет на Истанбул. Филмът показва най-вече подиуми, в които Ердоган прави позитивни дейности, най-много като дете. Той купува билет за кино на друго дете, отхвърля се от подарък колело, с цел да заплати за образование на друго момче или избавя кученце.

Филмът приключва с влизането му пандиза през 1999 година, откакто рецитира поема, избрана като ислямистка.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР