Емилия пусна снимка, на която е досущ като Галена, на

...
Емилия пусна снимка, на която е досущ като Галена, на
Коментари Харесай

Като две капки вода: Кого изкопира Емилия?

Емилия пусна фотография, на която е съвсем като Галена, на която целият фолк подражава. Лицето й е смугло и издължено, с подчертани скули и скулпториран нос и няма нищо общо с същинския. Твърде тъмните й коси способстват за изключителната прилика  с Галена.

Емилия показа, че албумът й “TURBULENCE ” е към този момент подготвен. Според нея това ще е най-хитовият й план. ”Ела,Хабиби ”, ”Пак ще се броиш ”, ”Алкохол ”, ”Единствено ”, ”Друг живот ”, ”Българи-Юнаци ”-все песни, обичани на меломаните.. Разказва, че дълго е работела над песните от албума.

„ Благодаря ви, че ви има, усещам се прелестно в този миг! ", написа под фотошопираната фотография Емилия.

На останалите фотоси в Инстаграм профила си Емилия наподобява обикновено - с присъщата си усмивка, без подчертаните скули и мъничкия нос. Тя е една от най-харесваните певици в България и няма потребност да подражава на който и да било, само че този път се изложи.

Наскоро стана ясно, че Емилия е най-предпочитания реализатор за дуетни песни от своите сътрудници. Тя има толкоз оферти за взаимна работа, че не й остава време да пусне независимо парче.

„ В момента се усещам най-желана от моята аудитория, тъй като към този момент реализирах това да бъда свободна и то с помощта на моя брачен партньор. Постигнах вътрешна естетика. Преди постоянно трябваше да се преценявам с това в коя компания съм “, посочи певицата.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР