Емилия е била зарязана от половинката си Жорж Башур, след

...
Емилия е била зарязана от половинката си Жорж Башур, след
Коментари Харесай

Емилия е била зарязана от половинката си, след като отишла на празник на Коко Динев

 Емилия е била зарязана от половинката си Жорж Башур, откакто е отишла на 50-годишнината на някогашния си мъж и татко на децата й Коко Динев, научи " Уикенд " от нейни колежки. Въпреки че опроверга в поредност изявленията раздялата си с милионера, тя е реалност.

Ревнивият Башур бил много засегнат от решението на Емилия да уважи Коко Динев. Арабинът се изнесъл от общото им жилище, след което изтри всичките си фотоси с нея в обществените мрежи и написа многозначително:  " Всичко си има начало, само че всичко си има и край ". В момента не е ясно по какъв начин ще се развие сагата. Най-вероятно Башур ще елементарни " прегрешението " на брачната половинка си и още веднъж ще се върне при нея, предвиждат в сектора.

" Не съм пред бракоразвод. Няма смяна в живота ми ", подчерта Емилия при последната си медийна изява, малко откакто опроверга слуховете, че е бременна от мъжа си Жорж Башур. Фолкдивата, която в последно време залага на интернационалните планове, в които пее на испански език, приема с усмивка мненията и догадките за връзките й с предприемача. Певицата изрично отхвърли да се задава завършек на брака им. Напротив, по думите й любовта им е все по този начин мощна и хармонична. А думите му " Всичко си има начало, само че всичко си има и край " били отблясъци на негово моментно положения.

" Разбира се, че знам защо става дума. Аз пребивавам с този човек... Малко по-деликатна е обстановката... ", аргументира се Емилия за какво не би желала да конкретизира защо става въпрос. Все отново хитовата пайнерка акцентира, че за благополучие не е разведена и няма да се развежда. Мъжът й просто имал " подобен миг ", който може да се случи на всеки човек. " Ако някой ден нещо се случи с нас и се разделим, недай си Боже, той няма да го разгласи по този метод. Мъжът ми е доста горделив човек, с цел да стигне до пояснение по този метод. По-скоро ще назове нещата с същинските им имена. Аз също съм на това мнение – в случай че има разлъка или следва нещо хубаво, то би трябвало да се каже непосредствено ", многозначително се изясни Емилия.

Хитовата изпълнителка, която се радва на втори интернационален шлагер " Джале ", след " Бонбон бебе ", тези дни означи 20 години професионална кариера. Емилия не обича равносметките, защото я карат да се усеща по този начин, като че ли " дава обратно ". " Стремя се да остана в очите на хората не с цифри и години. Искам да споделят, че съм по-продуктивна, прави по-хубави песни. Независимо какъв брой години си на сцена, значимо е какво си оставил след теб ", показа русокоската. Едва в този момент тя събра кураж да се стреми към по-големи фантазии, каквито са триумфите, които жъне с интернационалните си планове с румънския хитмейкър Кости и звездата Джей Мали. Блондинката акцентира, че мъжът й Жорж Башур я стимулирал да разгърне капацитета си. С негова поддръжка тя повярвала в себе си. От днешна позиция Емилия с усмивка си напомни началото на кариерата си. Първото й излизане на професионална сцена е представянето й на " Тракия фолк " през 1999 година Тогава Емилия блесна с облекла, които вуйна й донесла от Италия, и перука от натурален косъм, която си купила със събрани пари. " Исках да бъда друга, провокативна, да съм с дълга коса... Да наподобявам театрално ", спомня си тя.

Била доста изплашена, когато пристигнала в столицата. Певицата, която е израснала в Гълъбово, се тормозила, че не познава никого, както и самия живот. Дори нямала ясна визия по какъв начин би трябвало да наподобява и какво да чака.  " Тогава пеех единствено национална музика и трябваше непосредствено да превключа на попфолк. Беше интервал на търсене на себе си. От там нататък последва едно огромно неспокойствие, едни пеперуди в корема, като първата обич. Беше огромна чест за мен, че мога да бъда дружно в една компания с Глория. Днес към този момент съм нейна колежка и даже мога да кажа, че сме в прелестни връзки. Неща, които са били фантазии, в действителност са станали действителност ", припомни си Емилия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР